Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lombikprogram képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Lombikprogram - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Lombikprogram
Keresés
Találatok száma - 5 db
Lombik-program szakértő

Lombik-program szakértő

Inszemináció, lombik-program. Kérdések és válaszok - a lombik-program szakértő válaszol. Hány inszemináció után következhet a lombik-program? Mi történik a lombikos beültetés előtt, közben után. Kérdéseiddel Koltainé K. Zsuzsához fordulhatsz.

Lombikbébi program

Lombikbébi program

Az IVF (lombik bébi program) méhen kívüli megtermékenyítési eljárás, mely során a petesejt és a spermiumok a méh üregén kívül, mesterséges körülmények között találkoznak. Miután a megtermékenyülés megtörtént és az embrió osztódása elindult, az embriót visszaültetik az anya méhébe, és a további fejlődés már természetes körülmények között zajlik tovább. A méhen kívüli megtermékenyülés (in-vitro fetrilizáció) olyan pároknak jelent megoldást, ahol a petesejt és a spermium találkozása valamilyen oknál fogva nem lehetséges, pl. kétoldali átjárhatatlan petevezetők, korábbi gyulladás következtében kialakult petevezető károsodás, jelentős hormonális problémák, alacsony számú vagy nem megfelelő minőségű spermiumok, előrehaladott anyai életkor esetén. Ezen okokra alapos kivizsgálással derítenek fényt.

Lombikbébi program a Kaáli Intézetben

Lombikbébi program a Kaáli Intézetben

Gondoltátok volna, hogy a világ egyik legkeresettebb és legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező lombikbébi intézményrendszere éppen Magyarországon található? A világszerte elismert Kaáli Intézetet, édesapja emléke előtt tisztelegve, 1992-ben alapította Steven G. Kaáli, az Amerikai Egyesült Államokban élő magyar származású orvosprofesszor. Az Intézet mintegy 35 000 lombikbébi kezelést végzett az elmúlt 15 évben, ezek eredményeként 10 000-nél is több egészséges kisbaba láthatta meg a napvilágot. A Kaáli Intézet tapasztalata és nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő eredményessége ideális megoldást jelenthet annak a több tízezer magyar párnak, akik hiába várják, hogy gyermekük természetes úton végre megfoganjon, és világra jöjjön.

Lombikprogram, inszemináció

Lombikprogram, inszemináció

Hasznos tudnivalók a méhen belüli megtermékenyítésről (inszeminációról) és a lombik kezelésről - gyakorlati tapasztalatokkal és jótanácsokkal kiegészítve. Elképzelhető, hogy a meddőségi kivizsgálás olyan eredményeket hoz, mely nem követel komoly beavatkozásokat, hormonális készítményekkel, egyéb gyógyszerekkel is eredményeket tudtok elérni.

Meddőség, lombikprogram - hogyan lehet kibírni

Meddőség, lombikprogram - hogyan lehet kibírni

A meddőség korunk egyik komoly problémája. Sokan bármit megtennének, hogy kisbabájuk szülessen. A kezelések, vizsgálatok testileg és lelkileg is megviselik a párokat. Fórumozók történeteit, véleményét lehet olvasni.

Tuti menü