Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A terhesség első jelei képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

A terhesség első jelei - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » A terhesség első jelei
Keresés
Találatok száma - 8 db
A terhesség első jelei

A terhesség első jelei

Az oldal összegyűjtötte azokat a figyelmeztető jeleket, melyeket ha tapasztal az ember magán, gyanakodhat a terhességre. Elszakadt az óvszer? A nagy izgalomban megfeledkeztetek a védekezésről? Aggódsz amiatt, hogy teherbe estél? Összegyűjtöttük azokat a figyelmeztető jeleket, melyeket ha tapasztalsz magadon, gyanakodhatsz a terhességre.

A terhesség első jelei: a várandósság tünetei mikor jelentkeznek?

A terhesség első jelei: a várandósság tünetei mikor jelentkeznek?

A terhesség első jelei: a várandósság tünetei mikor jelentkeznek? A terhesség alatti puffadás kezelése ? megoldások kismamáknak A csodálatos természet úgy alkotta meg a nőket, az édesanyákat, hogy kaptak egy ajándékot. Sokan női ösztönnek hívják, van, aki hatodik érzéknek, de bárhogy nevezzük az biztos, hogy a legtöbb édesanyát végigkíséri élete során. Nem kell bűntudatot érezni, ha valaki nőként nem érzi a terhesség nagyon korai tüneteit, sőt azt sem tudja, mikor mutatkoznak ezek az előjelek. A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig nem feltétlenül érzékelhetőek. Az idő előrehaladtával viszont tagadhatatlanul átváltozik a kismama teste, számos tünetet produkálva. Ebben a cikkben a teljesség igénye nélkül felsoroljuk a leggyakoribb vagy a legfurcsább terhességi tüneteket, amelyek önmagukban nem feltétlenül igazolják a remélt vagy rettegett másállapotot. Ha biztosra akarunk menni, menjünk el nőgyógyászhoz! ???? A ?megérzés?, mint a terhesség nagyon korai tünete Valami titokzatos módon mindig sejtjük, ?megérezzük? saját életünk, testünk változásait...

A terhesség kevésbé ismert tünetei

A terhesség kevésbé ismert tünetei

Arról mindenki hallott, hogy a reggeli rosszullét és a menstruáció elmaradása a terhesség egyik első tünete. Azonban egy sor kevésbé ismert jele és velejárója is van, melyeket az oldal felsorol és bemutat.

A terhesség korai jelei, terhességi tesztek

A terhesség korai jelei, terhességi tesztek

A nők egy része csak akkor gondol a terhességre, amikor a várt menstruáció késik és a terhesség tünetei már jelentkeznek. Az oldal felsorolja a terhesség legkorábbi jeleit, a különböző terhességi vizsgálatokat, a terhességi tesztek alkalmazását.

A terhesség legkorábbi jelei

A terhesség legkorábbi jelei

Terhes vagyok? Ha nem vagy biztos abban, hogy terhes vagy, olvasd el az alábbiakban, milyen tünetekkel találkozhatsz a terhesség korai szakaszában. Bár számos nő észleli a terhességi szimptómákat, jó néhányunk semmit sem érez. Az első jelek ugyanis összetéveszthetőek bizonyos más betegségek tüneteivel.

Az első jelek, terhes vagyok

Az első jelek, terhes vagyok

A testük működését jól ismerő nők nagyon hamar megérzik, amikor teherbe esnek. A legtöbben azonban csak az első tünetekből vesszük észre. Az alábbi lista a leggyakoribb első jeleket ismerteti. Lehet, hogy mindegyiket megtapasztaljuk, lehet, hogy csak néhányat, de ritka esetben az is lehetséges, hogy egyet sem.

Hogyan kell terhességi tesztet csinálni?

Hogyan kell terhességi tesztet csinálni?

Ahogy mondani szokták, egy nő két dologért tenne meg mindent: azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne legyen. A terhességi teszthez is kétféle anyajelölt fordulhat: az, aki azért drukkol, hogy pozitív legyen az eredmény, és az, aki a negatív eredményért szorít. Mindkét esetben fontos, hogy helyesen végezzük el a tesztet és jól értelmezzük az eredményt. Terhességi tesztet nagyobb boltokban és patikákban is beszerezhetsz. Érdemes a patikába menned, ahol az eladók a segítségedre lehetnek. A megbízhatósága kb. ugyanaz mindegyiknek, de más-más az érzékenységük, így vannak olyanok, amelyek korábbi szakaszban is kimutatják a terhességet. A teszt a megemelkedett HCG szintet méri, ami csak egy bizonyos idő után mutatható ki, általában a megtermékenyülést követő 10-12. napon. Így ennél korábban ? bár fontos, hogy minél előbb bizonyosságot szerezz ? nem érdemes elvégezni a tesztet. A megtermékenyülés napja egybe esik a peteéréssel, ami a ciklusod hosszától függ, de termékenység kalkulátorral meghatározhatod (a kapcsolódó linkeknél ajánlok egyet).

Terhességi tesztek

Terhességi tesztek

A minőségi terhességi tesztekkel otthona kényelméből, kényelmesen tesztelheti le terhességének meglétét. A terhességi tesztek használata rendkívül egyszerű, a korszerű technikának köszönhetően pedig ma már kiemelkedő pontosságal mutatják ki a terhességet, akár már 1-2 nappal a teherbeesés után is. Webáruházunkban többféle minőségi teszt közül válogathat. A megrendelt termékeket a legtöbb esetben már aznap postára adjuk, így akár már másnap átveheti a terméket. A postázás során maximális diszkrécióra törekszünk.

Tuti menü