Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Donorprogram, spermabankok képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Donorprogram, spermabankok - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Donorprogram, spermabankok
Keresés
Találatok száma - 3 db
Donor szolgáltatás, donor választó a Krio Intézetben

Donor szolgáltatás, donor választó a Krio Intézetben

Az egyszerűbb, és kényelmesebb megoldás kedvéért alakította ki az Intézet a webes donorkiválasztó rendszert. "Önnek semmi mást nem kell tennie, mint a rendelkezésre álló külső megjelenési típus sablonok (arcforma, fejforma, orrforma stb.) segítségével kiválasztania, és összeállítania a megfelelő donort. Segítségképpen a kiválasztott donorhoz leginkább használatos celebritás képe is megjelenik Önnek. Ezek után nincs más teendő, mint az Ön által ideálisnak tekintett donort elküldenie Intézetünknek e-mailben. Intézetünk 24 órán belül értesíti, hogy hasonló megjelenésű donor van-e a készletünkben."

Jégbe zárt életek

Jégbe zárt életek

Az utóbbi évtizedekben a kutatók a férfiak spermaképében fokozatosan rosszabb értékeket mutatnak ki. Azok a férfiak, akik nemzőképességükért aggódnak, ma már spermabankhoz is fordulhatnak. A különleges szolgáltatások Magyarországon is elérhetők.

Spermabankok Magyarországon

Spermabankok Magyarországon

A spermabankokat nem csak meddő férfiak kereshetik fel, hanem felkereshetik egészségesek is, akik tartanak nemzőképességük megváltozásától, de nem alkimisták, hogy bízzanak a hagyományostól eltérő életelixírekben. Magyarországon a házasságok durván 15 százaléka meddő, száz-százötvenezer pár hagyományos módon hiába reméli a gyermekáldást. Ezt a témát járja körül az oldal cikke.

Tuti menü