Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fiú vagy lány? képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Fiú vagy lány? - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Fiú vagy lány?
Keresés
Találatok száma - 8 db
 4D ultrahang rendelők Budapesten és vidéken

4D ultrahang rendelők Budapesten és vidéken

Ha babát vársz, ne hagyd ki a babamozi az élményét! A 4d ultrahang technika lehetővé teszi, hogy élethű, térhatású mozgóképen lássad a képernyőn a gyerekedet - az arcát, ahogy nyitja a száját, az ujjait, a lábát a fejénél, a gerincét, és persze azt is közvetlenül megleshetjük, hogy kisfiú vagy kislány. A legtöbb helyen magaddal hozhatod a párodat, a többi gyerekedet, nekik is nagy élmény lesz élőben látni a kistesót. Nyugodt környezet, zene, hangulatvilágítás. Sok időt rád szánnak, válaszolnak a kérdéseidre, megbecsülik a baba súlyát, megláthatják az esetleges egészségügyi problémákat. Az egész vizsgálatot dvd-re rögzítik, az állóképeket cd-re írják, és a legjobb képeket kinyomtatják, ha kéred. Az oldalhoz tartozik egy Google térkép is, majdnem az összes rendelővel, ahol 4D készüléket - többnyire Medison-t - használnak . A térképen rá tudsz nagyítani a városodra, környékedre, és az útvonaltervező segítségével megnézheted, hogy milyen úton, mennyi idő alatt jutsz el oda. A helyekre kattintva előjön a rendelő neve, címe, telefonszáma, logója és internetcíme.

34 vicces módszer

34 vicces módszer

Mi lehet annál szórakoztatóbb egy kismamának, mint megpróbálni kitalálni, mi lesz a baba neme? Mindenki szereti ezt a játékot. Talán Te is jártál már úgy, hogy leszólítottak a boltban és azt mondták, Biztos lány lesz, mert ... vagy Biztos fiú lesz, mert .... Az elmúlt évezredek során, amíg nem léteztek valóban megbízható módszerek, mint az amniocentézis vagy ultrahangos vizsgálat, a nők jobbára a megfigyeléseikre hagyatkoztak és hosszú generációkon keresztül igyekeztek finomítani a módszereiket. Ezek ellenére sem lettek ezen módszerek teljesen megbízhatóak, de szórakoztató lesz végigolvasnod őket.

4d ultrahang rendelő kereső

4d ultrahang rendelő kereső

Már nagyon várja, hogy láthassa a méhében fejlődő gyermekét? A modern technika már hosszú ideje lehetővé teszi, hogy Ön is láthassa és nyomon követhesse magzatát, magzata fejlődését még a megszületése előtt. A legmodernebb 4d ultrahang technika segítségével pedig már a gesztusokat, a magzat mozgását is megfigyelheti. A különleges találkozáshoz már az ország számos pontján megtalálja a lehetőséget a professzionális Medison három és négydimenziós ultrahang készülékeket használó rendelőkben. Válassza ki 4d ultrahang rendelő kereső szolgáltatásunk segítségével az Önnek legszimpatikusabb rendelőt és kérjen időpontot. Reméljük, hogy szolgáltatásunk segíteni fog az Ön lakhelyéhez közeli 4d ultrahang rendelő megtalálásában. Jelenleg a következő városokban talál MEDISON 4D ultrahang rendelőket: Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Encs, Érd, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Mezőtúr, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szigethalom, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Telki, Veszprém, Zalaegerszeg

A lány- és fiúkészítés rejtelmei

A lány- és fiúkészítés rejtelmei

Egy apától csak egyféle gyermek születhet - tartja a mondás. Ezt a népi álbölcsességet főleg azok vigasztalására találták ki, akiknek már a sokadik fiuk, vagy lányuk születik, és sehogy nem akar összejönni a hőn áhított ellenkező nemű utód.

A viták középpontjában: fiú vagy lány?

A viták középpontjában: fiú vagy lány?

Sok szülő ha tehetné, megválasztaná születendő gyermeke nemét. Ma még mindig vita tárgyát képezi, hogy morálisan elfogadható-e az ilyesfajta születésszabályozás. A szülők szemszögéből. Előnyök és hátrányok. Morális kérdés? Hogyan történik az eljárás. Etikai vagy jogi kérdés?

Ki van a pocakban?

Ki van a pocakban?

A lényeg, hogy fütyis legyen a gyerek! Legalábbis az első. Ez a szemlélet végigkísérte a történelmet, ezért a várandósság mindig is izgalomban tartotta a családtagokat, ismerősöket. Ezért is figyelték az árulkodó jeleket a kismamán. Melyik jel mit mutat?

Kínai fogamzásnaptár

Kínai fogamzásnaptár

Egy XIII. századi kínai tudós megfigyelései szerint egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges. Ennek alapján az anya életkorából táblázat alapján "jósolható", hogy melyik hónapban milyen nemű gyermeke fogan.

PentaCore Lab Kft.

PentaCore Lab Kft.

Minden terhes kismama legnagyobb félelme, hogy gyermeke valamilyen betegséggel fog megszületni. Szeretné megtudni, hogy babája egészséges lesz-e? A Panoráma teszt ebben segít Önnek. A Panoráma teszt egy Kaliforniai laborban kifejlesztett szűrőteszt, mely a magzat DNS-ét vizsgálja, és már egy anyai vérvételből megállapítja, hogy a magzat egészséges-e. Az eredményt maximum 10 nap múlva már tudhatja is. A vizsgálat során 13 fajta kromoszómás elváltozást vizsgálunk, mint például a Down-szindróma, a Turner-szindróma vagy az Angelman-szindróma. Ne várjon tovább, hiszen magzata egészsége mindennél fontosabb! Válassza Ön is a Panoráma teszt segítségét!

Tuti menü