Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fogamzásgátlás képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Fogamzásgátlás - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Fogamzásgátlás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fogamzásgátlás

Fogamzásgátlás

A fogamzásgátlás mindennapjaink része. Számos módszer létezik, amellyel a nem kívánt terhesség megelőzhető, illetve amelyek közül életmódunknak, életkorunknak megfelelően választhatunk. Vannak, akik nem akarnak hormonális védelmet, sokan azt is figyelembe veszik, véd-e az adott eszköz egyes, szexuális úton terjedő betegségek ellen, s olyanok is akadnak, akik az "ősi" módszereket részesítik előnyben.

Fogamzásgátlás - terhesség - védekezés

Fogamzásgátlás - terhesség - védekezés

A párok a számukra legelőnyösebb fogamzásgátlási módszer kiválasztása során több szempontot is mérlegelnek: legyen biztonságos, hatékony és a lehető legkevesebb kockázattal és mellékhatással járjon. A nem kívánt terhesség megelőzése nem csak a nő érdeke, a férfinak is ugyanakkora felelőssége van a teherbe esés megakadályozásában. A megfelelő védekezés alkalmazása egészségvédő szerepet is betölt.

Fogamzásgátló választó teszt.

Fogamzásgátló választó teszt.

Ma már többféle fogamzásgátló módszer közül lehet választani a tudatos gyermekvállalás eldöntéshez. Nem egyszerű a választás, hiszen nem vagyunk egyformák. A kor előrehaladtával, vagy esetleges betegségek bekövetkeztével egyénen belül is változik, mikor, melyik védekezési mód ajánlható.Ennek eldöntésében segít az oldal.

Ökovilág-termékenység jelző mikroszkóp

Ökovilág-termékenység jelző mikroszkóp

A családtervező Ön mindig tudni fogja, hogy mikor termékeny: 72 órás előrejelzés a női nyálból. Mikor sikerülhet? Mikor kell vigyázni? Nem kell a tabletta? Nincs bevált módszer? A teherbeesés ellen vagy éppen a családtervezésért sokan, sokféle módszert használnak. Mi egy megbízható, egyszerű és mindenki által elfogadható eszközt ajánlunk! Évtizedek óta bevált, nőgyógyászok által is javasolt egyéni egészségdiagnosztikai eszközt, amely minden női táskában diszkréten elfér és egyszerűen használható. Használatával gyorsan és egyértelműen, 72 órás előrejelzéssel megállapítható a női nyálból, hogy a menstruációs ciklus során melyek a termékeny, ill. terméketlen napok. Ajánljuk azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének és azoknak a hölgyeknek, akik nem használnak kémiai fogamzásgátlókat. Alkalmas más módszer melletti ellenőrző tesztelésre is. - klinikailag tesztelt - Hatásfoka 99 %-os, ami megegyezik a fogamzásgátló tabletták hivatalos hatásfokával!

Sürgősségi fogamzásgátlás

Sürgősségi fogamzásgátlás

A sürgősségi fogamzásgátlók hatásmechanizmusa összetett, és jelentős mértékben függ attól, hogy a menstruációs ciklus melyik részében történt az együttlét, illetve mikor alkalmazzák a gyógyszert. Az ovuláció gátlásán vagy késleltetésén túl feltételezhető, hogy a méhnyálkahártya receptivitásának befolyásolása révén gátolják az előébrény beágyazódását, továbbá gátolhatják a spermiumok mozgását és a petesejtet körülvevő granulosasejteken történő áthaladását, valamint károsíthatják a sárgatest működését is.

Tinédzser ambulanciák

Tinédzser ambulanciák

Gondoltál már arra, hogy életednek milyen fontos része a fogamzásgátlás? Milyen sok lehetőséged adódik, hogy közülük pontosan ki tudd választani azt a módszert, amivel megtervezheted, mikor szeretnél egy kisbabát? Mire figyelj az első szexuális együttlét alatt? Fogamzásgátlás - szexuális élet nem csak tinédzsereknek egy hasznos oldalon.

Tuti menü