Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kalkulátorok képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Kalkulátorok - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Kalkulátorok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Interaktív, terhességi kalkulátor gyűjtemény

Interaktív, terhességi kalkulátor gyűjtemény

Szeretnél teherbe esni? Esetleg már terhes vagy és szeretnél néhány érdekes dolgot megtudni a születendő babádról? Esetleg érdekel, milyen nemű lesz a baba, netán a testsúlyod miatt aggódsz a terhesség alatt? A Bertengo számos, egyszerűen használható, interaktív kalkulátorával pillanatok alatt megkapod a választ kérdéseidre.

Kalkulátor - szülés

Kalkulátor - szülés

A terhességi kalkulátor a szülészorvosok által is használt módszer alapján működik, megmutatja, hogy hány hetes kismama vagy, hogyan néz ki és mit tud a babád, illetve, hogy mikorra várható a baba születése és hogy milyen vizsgálatok várnak rád egy adott héten.

Terhességi és ovulációs kalkulátor

Terhességi és ovulációs kalkulátor

Mikor kell elkezdeni a magzatvédő vitamin szedését, illetve abbahagyni a fogamzásgátló tablettáét? Mikor készüljünk fel fizikailag a terhességre? A menstruációs ciklus mely napja a legideálisabb a fogamzásra? Segít neked a terhességi és ovulációs kalkulátor.

Terhességi hét kalkulátor ultrahang adatokból

Terhességi hét kalkulátor ultrahang adatokból

A terhességi hét kalkulátor az ultrahang vizsgálat során mért adatokból számolja ki a magzat korát. A magzat méretei és súlya támpontot adhatnak annak kiszámításához, hogy hány hetes terhes vagy. Írd be az ultrahang leleten található adatokat, amelyből kiszámolja a kalkulátor a terhességed becsült korát. Figyelmeztetés! A kalkulátor által kiszámolt adatok csupán tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakemberrel (nőgyógyásszal) történő konzultációt!

Terhességi kalkulátor

Terhességi kalkulátor

A legszebb időszakba léptél... Számold ki, mikor milyen örömök, élmények várnak rád! Add meg utolsó menstruációs ciklusod első napját! Hány hetes terhes leszel egy adott napon? Mikor leszel 'X' hetes terhes? Fogantatásod napjának kiszámolásához add meg a születésnapodat és számolj a kalkulátorral.

Terhességi naptár

Terhességi naptár

Terhességi naptár: Add meg az utolsó menstruációs ciklusod első napját és megkapod a teherbe esés legvalószínűbb napját az első trimeszter végét, a második trimeszter végét a szülés várható idejét és terhességed adott korát.

Tuti menü