Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Terhesség képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 138 db
 4D ultrahang rendelők Budapesten és vidéken

4D ultrahang rendelők Budapesten és vidéken

Ha babát vársz, ne hagyd ki a babamozi az élményét! A 4d ultrahang technika lehetővé teszi, hogy élethű, térhatású mozgóképen lássad a képernyőn a gyerekedet - az arcát, ahogy nyitja a száját, az ujjait, a lábát a fejénél, a gerincét, és persze azt is közvetlenül megleshetjük, hogy kisfiú vagy kislány. A legtöbb helyen magaddal hozhatod a párodat, a többi gyerekedet, nekik is nagy élmény lesz élőben látni a kistesót. Nyugodt környezet, zene, hangulatvilágítás. Sok időt rád szánnak, válaszolnak a kérdéseidre, megbecsülik a baba súlyát, megláthatják az esetleges egészségügyi problémákat. Az egész vizsgálatot dvd-re rögzítik, az állóképeket cd-re írják, és a legjobb képeket kinyomtatják, ha kéred. Az oldalhoz tartozik egy Google térkép is, majdnem az összes rendelővel, ahol 4D készüléket - többnyire Medison-t - használnak . A térképen rá tudsz nagyítani a városodra, környékedre, és az útvonaltervező segítségével megnézheted, hogy milyen úton, mennyi idő alatt jutsz el oda. A helyekre kattintva előjön a rendelő neve, címe, telefonszáma, logója és internetcíme.

34 vicces módszer

34 vicces módszer

Mi lehet annál szórakoztatóbb egy kismamának, mint megpróbálni kitalálni, mi lesz a baba neme? Mindenki szereti ezt a játékot. Talán Te is jártál már úgy, hogy leszólítottak a boltban és azt mondták, Biztos lány lesz, mert ... vagy Biztos fiú lesz, mert .... Az elmúlt évezredek során, amíg nem léteztek valóban megbízható módszerek, mint az amniocentézis vagy ultrahangos vizsgálat, a nők jobbára a megfigyeléseikre hagyatkoztak és hosszú generációkon keresztül igyekeztek finomítani a módszereiket. Ezek ellenére sem lettek ezen módszerek teljesen megbízhatóak, de szórakoztató lesz végigolvasnod őket.

4d ultrahang rendelő kereső

4d ultrahang rendelő kereső

Már nagyon várja, hogy láthassa a méhében fejlődő gyermekét? A modern technika már hosszú ideje lehetővé teszi, hogy Ön is láthassa és nyomon követhesse magzatát, magzata fejlődését még a megszületése előtt. A legmodernebb 4d ultrahang technika segítségével pedig már a gesztusokat, a magzat mozgását is megfigyelheti. A különleges találkozáshoz már az ország számos pontján megtalálja a lehetőséget a professzionális Medison három és négydimenziós ultrahang készülékeket használó rendelőkben. Válassza ki 4d ultrahang rendelő kereső szolgáltatásunk segítségével az Önnek legszimpatikusabb rendelőt és kérjen időpontot. Reméljük, hogy szolgáltatásunk segíteni fog az Ön lakhelyéhez közeli 4d ultrahang rendelő megtalálásában. Jelenleg a következő városokban talál MEDISON 4D ultrahang rendelőket: Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Encs, Érd, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Mezőtúr, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szigethalom, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Telki, Veszprém, Zalaegerszeg

4D Ultrahang.org

4D Ultrahang.org

Nagyon sokan még ma is luxusnak, úgynevezett babamozinak tartják a 4D-s ultrahangot, pedig már számtalanszor bebizonyosodott, hogy sokkal pontosabb képet ad a méhen belüli állapotokról, ebből adódóan nagyobb pontossággal megállapíthatók az esetleges megelőzésre szoruló helyzetek. Ez az oldal azért jött létre, hogy minden kismama számára megfelelő tájékozódási lehetőséget nyújtson arról, hogy mely intézményekben tud 4D-s ultrahang vizsgálatot végeztetni. Akár abból a célból, hogy nyugodtabb legyen a magzat egészségével kapcsolatban, akár kíváncsiságból.

A lány- és fiúkészítés rejtelmei

A lány- és fiúkészítés rejtelmei

Egy apától csak egyféle gyermek születhet - tartja a mondás. Ezt a népi álbölcsességet főleg azok vigasztalására találták ki, akiknek már a sokadik fiuk, vagy lányuk születik, és sehogy nem akar összejönni a hőn áhított ellenkező nemű utód.

A magzat fejlődése

A magzat fejlődése

A magzat fejlődésének bemutatása hónapról hónapra képekkel szemléltetve. Az oldal ismerteti, hogy mindeközben hogyan változik a kismama szervezete is. A várandósság első két hete valójában a peteérésig, illetve a megtermékenyülésig eltelt időszakot jelenti. Ekkor valójában még nem is vagyunk terhesek. A petesejt és a hímivarsejt egyesülése után a megtermékenyült petesejt hamarosan osztódni kezd és megkezdi utazását a méh ürege felé. Innentől kezdődik a mesés utazás a 40. hétig.

A magzat fejlődése hétről-hétre

A magzat fejlődése hétről-hétre

Egy ember attól fogva kezd el létezni, amikor az ondósejt és a petesejt egyetlen sejtté egyesül: megtermékenyült a petesejt. A hat napos vándorlás során (a méhkürtből a méh üregéig) a zigóta a sejtek halmazából álló gömböcskévé alakul. Az első hónapban ez a sejt magzattá (embrió) fejlődik, mely kb. 5 mm hosszú, szervei kezdetleges formában elkezdenek fejlődni... És innen nincs megállás a 40. hétig. Magzati fejlődés és az anyai szervezet. Milyen változásokon mennek át? Ezt mutatja be az oldal.

A magzat fejlődése hétről-hétre

A magzat fejlődése hétről-hétre

"Minden héten valami új dolog történik, történhet a kismama észleléseiben. És határozottan minden héten óriási változásokat mutat a kis pocaklakó - a megtermékenyüléstől - az embrióvá, magzattá váláson át a 40 hét alatt."

A magzati fejlődésről és a külső ingerek fontosságáról

A magzati fejlődésről és a külső ingerek fontosságáról

Milyen ingerek érik a méhen belül a magzatot?. A környezetből érkező ingerek érzékeléséhez és feldolgozásához szükséges neuronok (idegsejtek) osztódása a fogantatást követő első hónapban elképesztő sebességű: percenként negyedmillió új neuron jön létre. Noha ez az osztódás később mérséklődik, majd le is áll, az agyban lévő idegsejtek közötti kapcsolódási lehetőségek száma szinte végtelen. Fontos tudni, hogy egy személy értelmi képessége nem az agysejtek mennyiségétől, hanem a sejtek közötti kapcsolatok számától függ. Ezért is lényeges, hogy a babát már magzati korában sok különböző inger érje, hiszen ezekkel stimulálható az agysejtek hídjainak" kialakítása.

Hirdetés
A Mi Babánk-Kismamák és Szülők Magazinja

A Mi Babánk-Kismamák és Szülők Magazinja

? kismamák és anyukák kezdőlapja ? A Mi Babánk baba-mama portálon a várandós édesanya követjeti, hogy hogyan fejlődik a pocakjába növekvő baba hétről hétre, milyen vizsgálatokat kell elvégezni a terhesség alatt. Mi alapján válasszon szülész orvost és szülészetet a kismama. Megtudhatja, hogy milyen jelei vannak a szülés megindulásának, mi történik szülés után a babával és vele. Ha kérése van akkor felteheti szakértőinknek, akiknek névsorát folyamatosan bővítjük. Minden nap frissülő tartalommal várjuk kedves olvasóinkat.

A szakember szemével

A szakember szemével

Egy új gyermek születése sok örömmel, várakozással jár a családban. Új feladatokat jelent anyának, apának és a testvérnek is. A család számára nagyon fontos, hogy gyermeküket jól készítsék fel a kis jövevény érkezésére.

A születés előtti fejlődés biológiája

A születés előtti fejlődés biológiája

Ez a csodálatos oldal lépésről lépésre bemutatja a születés előtti fejlődést. Például a magzat 9 hetesen és 3 naposan már képes tárgyakat megfogni, fejét előre-hátra mozgatni, nyitni és zárni az álkapcsát, mozgatni a nyelvét, sóhajtani és nyújtózni. Az arc, a tenyér és a talp idegi receptorai érzékelik az enyhe érintést. A talp enyhe megérintésekor" a magzat csípője és térde meghajlik, és lábujjait begörbítheti...

A terhesség első jelei

A terhesség első jelei

Az oldal összegyűjtötte azokat a figyelmeztető jeleket, melyeket ha tapasztal az ember magán, gyanakodhat a terhességre. Elszakadt az óvszer? A nagy izgalomban megfeledkeztetek a védekezésről? Aggódsz amiatt, hogy teherbe estél? Összegyűjtöttük azokat a figyelmeztető jeleket, melyeket ha tapasztalsz magadon, gyanakodhatsz a terhességre.

A terhesség első jelei: a várandósság tünetei mikor jelentkeznek?

A terhesség első jelei: a várandósság tünetei mikor jelentkeznek?

A terhesség első jelei: a várandósság tünetei mikor jelentkeznek? A terhesség alatti puffadás kezelése ? megoldások kismamáknak A csodálatos természet úgy alkotta meg a nőket, az édesanyákat, hogy kaptak egy ajándékot. Sokan női ösztönnek hívják, van, aki hatodik érzéknek, de bárhogy nevezzük az biztos, hogy a legtöbb édesanyát végigkíséri élete során. Nem kell bűntudatot érezni, ha valaki nőként nem érzi a terhesség nagyon korai tüneteit, sőt azt sem tudja, mikor mutatkoznak ezek az előjelek. A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig nem feltétlenül érzékelhetőek. Az idő előrehaladtával viszont tagadhatatlanul átváltozik a kismama teste, számos tünetet produkálva. Ebben a cikkben a teljesség igénye nélkül felsoroljuk a leggyakoribb vagy a legfurcsább terhességi tüneteket, amelyek önmagukban nem feltétlenül igazolják a remélt vagy rettegett másállapotot. Ha biztosra akarunk menni, menjünk el nőgyógyászhoz! ???? A ?megérzés?, mint a terhesség nagyon korai tünete Valami titokzatos módon mindig sejtjük, ?megérezzük? saját életünk, testünk változásait...

A terhesség kevésbé ismert tünetei

A terhesség kevésbé ismert tünetei

Arról mindenki hallott, hogy a reggeli rosszullét és a menstruáció elmaradása a terhesség egyik első tünete. Azonban egy sor kevésbé ismert jele és velejárója is van, melyeket az oldal felsorol és bemutat.

A terhesség korai jelei, terhességi tesztek

A terhesség korai jelei, terhességi tesztek

A nők egy része csak akkor gondol a terhességre, amikor a várt menstruáció késik és a terhesség tünetei már jelentkeznek. Az oldal felsorolja a terhesség legkorábbi jeleit, a különböző terhességi vizsgálatokat, a terhességi tesztek alkalmazását.

A terhesség legkorábbi jelei

A terhesség legkorábbi jelei

Terhes vagyok? Ha nem vagy biztos abban, hogy terhes vagy, olvasd el az alábbiakban, milyen tünetekkel találkozhatsz a terhesség korai szakaszában. Bár számos nő észleli a terhességi szimptómákat, jó néhányunk semmit sem érez. Az első jelek ugyanis összetéveszthetőek bizonyos más betegségek tüneteivel.

Tuti menü