Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Baba - Hétről [3. oldal]
részletek »

Terhesség képes leírás: Baba - Hétről [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 136 db
Baba-mama

Baba-mama

A babamama egy igényes, tartalommal teli oldal, mely azoknak a nőknek nyújt segítséget, ad tanácsot, akik gyermekvállalás előtt állnak, terhesek, esetleg már szültek. A hasznos tudnivalókon kívül napi szinten frissül az oldal az aktuális, témába vágó hírekkel , valamint regisztrált felhasználóink egymással is megoszthatják tapasztalataikat, véleményüket a fórumban. A babamama nem csak a felmerülő kérdésekben, problémákban nyújt segítséget az anyáknak, hanem a mindennapokhoz is recept, mese, film, könyv, játék ötleteivel.

Babakelengye

Babakelengye

Mit tegyek? Vegyem, ne vegyem szülés előtt? Mire lehet szüksége a babának, illetve a mamának a szülés után? Az oldal hét kategóriában összegezi, mi mindenre lehet szüksége a babának és a mamának a szülés után.

Babavárás hétről hétre

Babavárás hétről hétre

Pocifix - 1 párna 6 funkció. A babavárás teljes időszakában és utána is, pihentető kényelem a baba és a mama számára. Terhesség alatt a kismamának segít a kényelmes oldalt fekvésben. Üléskor, autóban, széken, fotelben tehermentesíti a derekat, így megakadályozza a derékfájás kialakulását. Szülés után a baba számára szoptatós párna a kényelmes fekve szoptatáshoz. A szoptatás után a babát ráhelyezve, fejemelő és elfordulásgátló párna, mely segít abban, hogy a bukás következtében fellépő tejet ne nyelje félre a baba. Később azoknak a babáknak, akik nem szeretnek hason feküdni, hasalós párnaként használható, melyre ráhelyezve a gyereket a keze és a látóköre szabadon marad, így biztosítva neki a kényelmes játszási lehetőséget. Ha már hason tud mozogni a baba, akkor a mozgásfejlődés következő szakaszában kúszás-mászás elősegítésére szolgál.

Babazene

Babazene

A holland származású Raimond Lap olyan speciális zenét fejlesztett ki várandós és újdonsült mamák és csecsemőik részére, amely segíti a baba intellektuális fejlődését, társas viselkedésének elsajátítását és fejleszti kreativitását. Ugyanakkor a kicsik megismerik a zene alapvető jellemzőit: dallamot, harmóniát, és ritmust...

Csodálatos utazás a fogantatástól

Csodálatos utazás a fogantatástól

A terhesség mérföldköveit most először követhetik nyomon lélegzetelállító képek segítségével: a fogantatást, a szervek kialakulását, a szív első dobbanását, a szemszín és az apró ujjak kialakulását, a lábak és kezek első megmozdulását... A kismama 9 hónapon át folyamatosan, napról- napra kísérheti figyelemmel a baba fejlődését a fogantatástól egészen a világra jövetelig. s megtudhatja, mi történik éppen a terhessége adott napján.

Donor szolgáltatás, donor választó a Krio Intézetben

Donor szolgáltatás, donor választó a Krio Intézetben

Az egyszerűbb, és kényelmesebb megoldás kedvéért alakította ki az Intézet a webes donorkiválasztó rendszert. "Önnek semmi mást nem kell tennie, mint a rendelkezésre álló külső megjelenési típus sablonok (arcforma, fejforma, orrforma stb.) segítségével kiválasztania, és összeállítania a megfelelő donort. Segítségképpen a kiválasztott donorhoz leginkább használatos celebritás képe is megjelenik Önnek. Ezek után nincs más teendő, mint az Ön által ideálisnak tekintett donort elküldenie Intézetünknek e-mailben. Intézetünk 24 órán belül értesíti, hogy hasonló megjelenésű donor van-e a készletünkben."

Down-kór szűrés anyai vérből

Down-kór szűrés anyai vérből

A magzat kromoszómáinak vizsgálata korábban csak a magzati sejtek elemzésével volt lehetséges. A PrenaTest vizsgálat hatékonyságát tekintve alternatívája lehet az invazív eljárásoknak, mivel az anyai vérben található szabad magzati DNS-szakaszok elemzésével képes azonosítani a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességeket. A teszt nem veszélyezteti a terhességet, nem növeli a vetélés és egyéb anyai vagy magzati szövődmények kockázatát, és nem jelent pszichés megterhelést a várandós számára. A vizsgálat 9-20. terhességi hét között végezhető, ikerterhességek esetében is alkalmazható, és akár egy héten belül megbízható eredményt nyújt. Oldalunkon minden további fontos információt megtalál a PrenaTest vizsgálatról.

Dr. Páczai Anita - Budapest V.

Dr. Páczai Anita - Budapest V.

Foglalkozom méhnyakrákszűréssel, ultrahangvizsgálattal, hüvelyi fertőzések diagnosztikájával és kezelésével, sürgősségi fogamzásgátlással, spirál felhelyezésével, vérzészavarokkal, menstruációs problémák kezelésével, családtervezési tanácsadással, stb. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek és a hiszteroszkópos és laparoszkópos műtéti eljárások. Jól felszerelt rendelő, legkorszerűbb technikai berendezések, egyszer használatos eszközök, kellemes környezet.

Életre szóló döntés: felkészülés a terhességre

Életre szóló döntés: felkészülés a terhességre

Minden nő vágya, hogy gyermeket szülhessen, s terhesség gyanúja esetén igen fontos, hogy igazolódjon annak megléte. Az embrió fejlúődésének korai szakaszában alakulnak ki mindazok a szervrendszerek és szervek, melyek fejlődésük e szakaszában rendkívül érzékenyek a külső bántalmakra.

Hirdetés
Fejlődés menete az anyaméhben

Fejlődés menete az anyaméhben

A baba fejlődése az anyaméhben. A várandósságot három trimeszterre osztják fel. A terhesség és a baba fejlődése hétről- hétre ultrahang felvételekkel.

Felkészítés a kistestvérre

Felkészítés a kistestvérre

Azon gondolkodsz, vállalj-e még egy babát? Terhes vagy, és éppen azon töprengsz, hogyan fogadja majd csemetéd a kistestvért? Az oldal segít abban, hogyan készítsd fel gyerkőcödet az új családtag érkezésére!

Fellegi Ádám babakoncertjei

Fellegi Ádám babakoncertjei

Terhesség alatti felkészítés a klasszikus zenei érzékenység kialakítására, a magzatban valamint a megszületés után speciális zenére nevelés az első 18 élethónap alatt, főleg Mozart zenéjével. Habár általánosan elismert a zene felbecsülhetetlen pozitív hatása testre és lélekre, mégis mindenütt CD-re felvett, tehát konzervzenét használnak terapeuták és pedagógusok egyaránt. Fellegi Ádám módszerének lényege az élő előadás szuggesztivitása.

Fogamzásgátlás

Fogamzásgátlás

A fogamzásgátlás mindennapjaink része. Számos módszer létezik, amellyel a nem kívánt terhesség megelőzhető, illetve amelyek közül életmódunknak, életkorunknak megfelelően választhatunk. Vannak, akik nem akarnak hormonális védelmet, sokan azt is figyelembe veszik, véd-e az adott eszköz egyes, szexuális úton terjedő betegségek ellen, s olyanok is akadnak, akik az "ősi" módszereket részesítik előnyben.

Fogamzásgátlás - terhesség - védekezés

Fogamzásgátlás - terhesség - védekezés

A párok a számukra legelőnyösebb fogamzásgátlási módszer kiválasztása során több szempontot is mérlegelnek: legyen biztonságos, hatékony és a lehető legkevesebb kockázattal és mellékhatással járjon. A nem kívánt terhesség megelőzése nem csak a nő érdeke, a férfinak is ugyanakkora felelőssége van a teherbe esés megakadályozásában. A megfelelő védekezés alkalmazása egészségvédő szerepet is betölt.

Fogamzásgátló választó teszt.

Fogamzásgátló választó teszt.

Ma már többféle fogamzásgátló módszer közül lehet választani a tudatos gyermekvállalás eldöntéshez. Nem egyszerű a választás, hiszen nem vagyunk egyformák. A kor előrehaladtával, vagy esetleges betegségek bekövetkeztével egyénen belül is változik, mikor, melyik védekezési mód ajánlható.Ennek eldöntésében segít az oldal.

Hangalapú magzati stimulációs módszerek

Hangalapú magzati stimulációs módszerek

Hangalapú magzati stimulációs módszerek összehasonlítása - Stimulálás zenével, illetve szívhangokkal. A szerző vezetője volt egy kontrollált kutatásnak, melynek célja a hangalapú magzati stimulációs módszerek fejlődésre gyakorolt hatásainak értékelése volt. A kutatás során elemezték az anyai ének és a klasszikus zenei felvételek magzatra gyakorolt hatásait és összehasonlították azokat a mesterségesen felgyorsított szívverést utánzó hangminták hatásaival.

Hétről hétre

Hétről hétre

Kövesd nyomon terhességedet a fogantatástól hétről hétre. Nemcsak kisbabát fejlődését figyelheted, hanem saját tested változásairól is olvashatsz és hasznos információk birtokába is juthatsz.

Tuti menü