Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hogyan - Kismama [4. oldal]
részletek »

Terhesség képes leírás: Hogyan - Kismama [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 136 db
Hogyan kell terhességi tesztet csinálni?

Hogyan kell terhességi tesztet csinálni?

Ahogy mondani szokták, egy nő két dologért tenne meg mindent: azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne legyen. A terhességi teszthez is kétféle anyajelölt fordulhat: az, aki azért drukkol, hogy pozitív legyen az eredmény, és az, aki a negatív eredményért szorít. Mindkét esetben fontos, hogy helyesen végezzük el a tesztet és jól értelmezzük az eredményt. Terhességi tesztet nagyobb boltokban és patikákban is beszerezhetsz. Érdemes a patikába menned, ahol az eladók a segítségedre lehetnek. A megbízhatósága kb. ugyanaz mindegyiknek, de más-más az érzékenységük, így vannak olyanok, amelyek korábbi szakaszban is kimutatják a terhességet. A teszt a megemelkedett HCG szintet méri, ami csak egy bizonyos idő után mutatható ki, általában a megtermékenyülést követő 10-12. napon. Így ennél korábban ? bár fontos, hogy minél előbb bizonyosságot szerezz ? nem érdemes elvégezni a tesztet. A megtermékenyülés napja egybe esik a peteéréssel, ami a ciklusod hosszától függ, de termékenység kalkulátorral meghatározhatod (a kapcsolódó linkeknél ajánlok egyet).

Ikerterhesség

Ikerterhesség

Az ikerterhességek száma manapság nem elhanyagolható, hiszen a szülések egy-két százalékát az ikerszülések teszik ki. Az ikerterhességre való hajlam örökölhető, de napjainkban a meddőség elleni kezelések is előidézik az ilyen terhességek számának növekedését. Bemutatja az oldal az ikerterhességek formáit, hogy milyen nehézségek merülhetnek fel és milyen feladatok várnak ránk, ha már világra jöttek az ikrek.

Ikerterhesség - hasznos tudnivalók

Ikerterhesség - hasznos tudnivalók

Ikerterhességről akkor beszélünk, ha az anya egynél több magzatot visel. Bár sokan szeretnének családtervezési vállalásaiknak egyetlen szüléssel eleget tenni, az ikerterhességet a később felsorolandó okokból, kóros állapotnak tekintjük.

Ikerterhesség esetén

Ikerterhesség esetén

Az ikerterhesség során fellépő terhesgondozási speciális feladatok leírása, azaz milyen extra vizsgálatokra van szükség ilyenkor, a lehetséges szövődmények, komplikációk ismertetése és tanácsok a szülés módjának megválasztásához, pl. hogy mikor szükséges mindenképp császármetszést végezni.

Ikreket vársz?

Ikreket vársz?

A legtöbb kismamát váratlanul éri az ikerterhesség híre. Ha túl vagy az első meglepetésen, készülj fel az oldal adta tippekkel, hogy a két baba ne legyen dupla teher. Mire ügyelj, ha ikreket vársz, vizsgálatok, otthon vagy kórházban? Egy kis segítség a mindennapokra.

impozáns esküvői kismama ruha a fővárosban

impozáns esküvői kismama ruha a fővárosban

Nézz szét kedvedre bőséges, mindvégig megújuló, impozáns kismama menyasszonyi ruha felhozatalunkból! Megannyi szín, dizájn a tipikus hosszútól a strasszal díszített fazonig, mitöbb dekoratív vállpántos kismama menyasszonyi viseletekig. Jutányos árak, képzett, emberséges eladók, hangulatos üzlet, hatalmas kínálat költségmentes ruhapróbák, flexibilis bejelentkezés. Nálunk akármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, bárkit magaddal hozhatsz, fényképezhetsz! Mesés menyasszonyi kismama ruha választék, Eternity Szalon, Budapest!

Ingyenes babakelengye bemutató!

Ingyenes babakelengye bemutató!

A Kelengye Bemutatón bemutatjuk, hogy mire is lehet szükséged, melyik eszköz mire való, milyen szempontok alapján érdemes összeállítanod a baba ruhatárát és szívesen válaszolunk minden feltett kérdésedre. Összetalálkozhatsz más kismamákkal és kicserélhetitek egymással a tapasztalataitokat. Meggyőződésünk, hogy a legdrágább dolgok azok, amikre egyáltalán nincs szükséged. Felmerülhet benned most az a kérdés, hogy nekünk ez miért éri meg? Árubemutató nélkül sem sózunk a vevőre felesleges dolgokat, mert nem csak egy nagy bevásárlásban gondolkodunk, hanem egy hosszútávú, mindkét félnek megelégedésére szolgáló kapcsolatban hiszünk.

Interaktív, terhességi kalkulátor gyűjtemény

Interaktív, terhességi kalkulátor gyűjtemény

Szeretnél teherbe esni? Esetleg már terhes vagy és szeretnél néhány érdekes dolgot megtudni a születendő babádról? Esetleg érdekel, milyen nemű lesz a baba, netán a testsúlyod miatt aggódsz a terhesség alatt? A Bertengo számos, egyszerűen használható, interaktív kalkulátorával pillanatok alatt megkapod a választ kérdéseidre.

Jégbe zárt életek

Jégbe zárt életek

Az utóbbi évtizedekben a kutatók a férfiak spermaképében fokozatosan rosszabb értékeket mutatnak ki. Azok a férfiak, akik nemzőképességükért aggódnak, ma már spermabankhoz is fordulhatnak. A különleges szolgáltatások Magyarországon is elérhetők.

Hirdetés
Kalkulátor - szülés

Kalkulátor - szülés

A terhességi kalkulátor a szülészorvosok által is használt módszer alapján működik, megmutatja, hogy hány hetes kismama vagy, hogyan néz ki és mit tud a babád, illetve, hogy mikorra várható a baba születése és hogy milyen vizsgálatok várnak rád egy adott héten.

Kapcsolatépítés a magzattal jógaközpontban

Kapcsolatépítés a magzattal jógaközpontban

Minden olyan várandós kismamának és párjának ajánlott a módszer, aki szeretné jobban felismerni a változásokat a testében és a lelkében, feloldani a szüléssel kapcsolatos félelmeit, felismerni a magzat üzeneteit, kommunikálni a saját babájával, felismerni, hogy milyen szülést szeretne, és ezt a magzattal is harmóniába hozni. Meditációs és vizualizációs technikák segítségével felkészíteni a testét, a lelkét, a babáját a szülés-születés misztériumára. Meddőségi problémák esetén is egyének és párok számára is ajánlott. De akkor is, ha szeretnél második babát, de problémákba ütközöl.

Kellemetlen lehelet terhesség alatt

Kellemetlen lehelet terhesség alatt

A rossz lehelet rányomja bélyegét kapcsolatainkra, de most tehet a szájszag ellen. Termékeinkkel a szájban található baktériumok túlzott elszaporodása visszaszorítható, ezáltal pedig a kellemetlen lehelet ? vagy ahogyan a szaknyelv nevezi: halitózis ? is megszüntethető. A baktériumtenyészetek elburjánzásához számos ok vezethet, a savas vagy cukros ételek és italok fogyasztása, a kávézás vagy a dohányzás. Minden problémára kínálunk megoldást a különféle életviteleknek, szokásoknak megfelelően összeállított csomagjainkkal.

Ki van a pocakban?

Ki van a pocakban?

A lényeg, hogy fütyis legyen a gyerek! Legalábbis az első. Ez a szemlélet végigkísérte a történelmet, ezért a várandósság mindig is izgalomban tartotta a családtagokat, ismerősöket. Ezért is figyelték az árulkodó jeleket a kismamán. Melyik jel mit mutat?

Kínai fogamzásnaptár

Kínai fogamzásnaptár

Egy XIII. századi kínai tudós megfigyelései szerint egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges. Ennek alapján az anya életkorából táblázat alapján "jósolható", hogy melyik hónapban milyen nemű gyermeke fogan.

Kismama blog hétről-hétre

Kismama blog hétről-hétre

Jó volna látni, hogyan fejlődik a baba a pocakban a fogantatástól kezdve egészen a születésig? Az oldalon található néhány érdekes videó, amin megnézhetitek hogyan nődögél a baba odabent a terhesség alatt hétről hétre.

Kismama jóga és szülésfelkészítés

Kismama jóga és szülésfelkészítés

"Nagy örömömre szolgál, hogy Magyarországon ebben a témában az egyik legrégebb óta dolgozó, szenior kismamajóga oktatójaként megoszthatom veled mindazt, amit a jógáról, annak a várandósság időszakára alkalmazott változatáról tanultam, amit három gyerekünk természetes szülésekor, illetve amit dúlaként is megtapasztaltam. Remélem, ezek az oldalak segí­tségedre lesznek, neked kismamáknak a terhesség alatt és után is, és talán még inspirációval is szolgálhatnak..."

Kismama receptek

Kismama receptek

Egészséges ételek, italok, gyorsan elkészíthető receptek, hússal élők és vegetáriánusok részére. Levesek, meleg előételek, főételek, desszertek. Számos jó recept a terhesség idejére és a terhesség utánra is.

Tuti menü