Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kistestvér - Meddőség [5. oldal]
részletek »

Terhesség képes leírás: Kistestvér - Meddőség [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 136 db
Kistestvér érkezése

Kistestvér érkezése

Egy kistestvér érkezése komoly fordulópont nem csak a szülők életében, hanem a nagyobb gyermek számára is. Békés Emőke, dúla válaszol a feltett kérdésekre.

Kistestvér születik

Kistestvér születik

A kistestvér születését várja az egész család. Boldogságunk teljes, de vajon meglévő gyermekünkkel sikerül elfogadtatni, sőt megszerettetni születendő kistestvérét? Lehet, hogy a testvérek között jó, ha van 2-3 év korkülönbség? Ezekre a kérdésekre is választ ad az oldal.

Kistestvér születik: a testvérféltékenység

Kistestvér születik: a testvérféltékenység

A testvérféltékenység teljesen természetes dolog, még abban az esetben is, ha a gyerek megfelelően fel lett készítve a kistestvér érkezésére. A szülők feladata az, hogy segítsen a nagyobb gyereknek feldolgozni a család bővülését és ne csak trónfosztásként élje meg a testvér érkezését.

Kommunikáljunk a magzattal

Kommunikáljunk a magzattal

A terhesség hatodik-hetedik hónapja körül az anyuka felveheti a kapcsolatot a babával. Persze korábban is beszélhetünk a picihez, énekelhetünk neki, "simogathatjuk" pocakon keresztül, de a szakemberek szerint a hatodik-hetedik hónaptól kezdve a magzat már reagál a hangokra, a simogatásra és a zenére.

Könyvek a terhességről

Könyvek a terhességről

Egy összefoglaló oldal, mely felsorolja az érdemesnek ítélt könyveket, melyeket, kismamák, kispapák, terhesek, várandósok haszonnal forgathatnak.

Különösen ajánlott folsavban gazdag ételek

Különösen ajánlott folsavban gazdag ételek

A cikkek segítségével ismerje meg a folsav kivételes egészségmegőrző szerepét, gondoskodjon Ön is saját és családja mindennapi egészségéről! Különösen ajánlott ételek terhesség idejére. A nagyi májkrémétől a spenótig.

Lombik-program szakértő

Lombik-program szakértő

Inszemináció, lombik-program. Kérdések és válaszok - a lombik-program szakértő válaszol. Hány inszemináció után következhet a lombik-program? Mi történik a lombikos beültetés előtt, közben után. Kérdéseiddel Koltainé K. Zsuzsához fordulhatsz.

Lombikbébi program

Lombikbébi program

Az IVF (lombik bébi program) méhen kívüli megtermékenyítési eljárás, mely során a petesejt és a spermiumok a méh üregén kívül, mesterséges körülmények között találkoznak. Miután a megtermékenyülés megtörtént és az embrió osztódása elindult, az embriót visszaültetik az anya méhébe, és a további fejlődés már természetes körülmények között zajlik tovább. A méhen kívüli megtermékenyülés (in-vitro fetrilizáció) olyan pároknak jelent megoldást, ahol a petesejt és a spermium találkozása valamilyen oknál fogva nem lehetséges, pl. kétoldali átjárhatatlan petevezetők, korábbi gyulladás következtében kialakult petevezető károsodás, jelentős hormonális problémák, alacsony számú vagy nem megfelelő minőségű spermiumok, előrehaladott anyai életkor esetén. Ezen okokra alapos kivizsgálással derítenek fényt.

Lombikbébi program a Kaáli Intézetben

Lombikbébi program a Kaáli Intézetben

Gondoltátok volna, hogy a világ egyik legkeresettebb és legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező lombikbébi intézményrendszere éppen Magyarországon található? A világszerte elismert Kaáli Intézetet, édesapja emléke előtt tisztelegve, 1992-ben alapította Steven G. Kaáli, az Amerikai Egyesült Államokban élő magyar származású orvosprofesszor. Az Intézet mintegy 35 000 lombikbébi kezelést végzett az elmúlt 15 évben, ezek eredményeként 10 000-nél is több egészséges kisbaba láthatta meg a napvilágot. A Kaáli Intézet tapasztalata és nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő eredményessége ideális megoldást jelenthet annak a több tízezer magyar párnak, akik hiába várják, hogy gyermekük természetes úton végre megfoganjon, és világra jöjjön.

Hirdetés
Lombikprogram, inszemináció

Lombikprogram, inszemináció

Hasznos tudnivalók a méhen belüli megtermékenyítésről (inszeminációról) és a lombik kezelésről - gyakorlati tapasztalatokkal és jótanácsokkal kiegészítve. Elképzelhető, hogy a meddőségi kivizsgálás olyan eredményeket hoz, mely nem követel komoly beavatkozásokat, hormonális készítményekkel, egyéb gyógyszerekkel is eredményeket tudtok elérni.

Magzati Diagnosztikai Központ

Magzati Diagnosztikai Központ

A Magzati Diagnosztikai Központ a várandósgondozás területén meghatározó szerepet tölt be. Intézményünk élen jár a modern eljárások bevezetésében, a korszerű - terhesség alatti - vizsgálatok magas színvonalú biztosításában. Több mint 50 szakintézménnyel működünk együtt. Ennek révén a magyarországi várandósok mintegy 25%-a részére végzünk speciális, a Down-kór és egyéb rendellenességek várandósság alatti kiszűrésére irányuló vizsgálatot. A korszerű várandósgondozás keretében végzett ultrahangvizsgálatokon túl lehetőség van az újszülötteknél különböző szűrővizsgálatok elvégzésére is.

Magzati rendellenesség-szűrés

Magzati rendellenesség-szűrés

A magzati rendellenesség-szűrés kiterjed nem csak a magzat öröklődő betegségeire, hanem a kromoszóma-rendellenességek mellett az egyéb, méhen belül kialakult betegségek szűrésére is. Mindezek vizsgálatát nagy felbontóképességű, 4 dimenziós képalkotásra is alkalmas ultrahang készülék, tapasztalt orvosok, jól felkészült biológusok, valamint szükség esetén genetikai tanácsadás is segíti.

Magzati szűrővizsgálatok

Magzati szűrővizsgálatok

Magzati szűrővizsgálatok a genetikai rendellenességek kimutatására. A magzati szűrés feladata a számbeli és egyéb kromoszóma-rendellenességek, az öröklött genetikai rendellenességek, valamint a fertőzések és a különféle magzatkárosító anyagok által okozott fejlődési rendellenességek kimutatása. A testi kromoszómák számbeli eltérései, az ivari kromoszómák számbeli eltérései, egyéb kromoszóma-rendellenességek, öröklött ártalmak és a szűrővizsgálatok menetének bemutatása.

Magzati ultrahang

Magzati ultrahang

A modern orvostudomány, valamint az orvosi technológia rohamos fejlődésével, az utóbbi évtizedekben olyan korszerű gyógyászati alkalmazások váltak rutin eljárássá, amelyek alapjaiban változtatták meg az orvosi diagnosztika, a prevenciós, vagy éppen a regeneratív medicina mindennapi gyakorlatát. Ezen eljárások alapvető célja, hogy az esetleges orvosi beavatkozásokat megelőzze, azok kockázatát a minimálisra csökkentse, illetve, hogy az adott rendellenességeket minél korábban és pontosabban diagnosztizálja.

Magzatvédő vitamin - PharmaPlaza

Magzatvédő vitamin - PharmaPlaza

A terhesvitamin szedése ajánlatos a várandóság alatt, hiszen ilyenkor nagyobb mennyiségben van szüksége a különböző vitaminokra. A magzatvédő vitamin hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. Ezek különleges összetevőit a kismamák és a babák különlegesen igényeinek megfelelően választották meg. Tekintse meg a webshopunk felületét, ahol még sok más a hasznos termék található, kedvező árakkal, akciókkal várjuk. A PharmaPlaza webpatikában szerepelnek még a babaápolás termékei, nálunk kényelmesen megvásárolhatja ezeket az otthonából.

Med-Aesthetica terhesgondozás

Med-Aesthetica terhesgondozás

A Med-Aesthetica Orvosi Központban az anyuka a terhesgondozás keretében hétről-hétre minden információt és támogatást megkap. A terhesgondozás egyik célja, hogy a szakorvos időben felismerje, ha az anya vagy a baba egészségét bármi veszélyezteti. Vizsgálataink mellett különböző csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. Amennyiben kismamaként szeretnél mindent megtenni gyermeked és saját egészséged érdekében, javasoljuk, jelentkezz terhesgondozásra tapasztalt szakembereinkhez!

Meddőség, lombikprogram - hogyan lehet kibírni

Meddőség, lombikprogram - hogyan lehet kibírni

A meddőség korunk egyik komoly problémája. Sokan bármit megtennének, hogy kisbabájuk szülessen. A kezelések, vizsgálatok testileg és lelkileg is megviselik a párokat. Fórumozók történeteit, véleményét lehet olvasni.

Tuti menü