Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mintaétrend - Szex [6. oldal]
részletek »

Terhesség képes leírás: Mintaétrend - Szex [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 136 db
Mintaétrend egy hétre kismamáknak

Mintaétrend egy hétre kismamáknak

Terhesség során ajánlott egy heti mintaétrend ételreceptekkel. Olvassa el az "Amire a magzatnak szüksége van" cikket is, hogy megtudjon még többet a terhesség alatti helyes táplálkozásról, követendő étrendről.

Mit vigyek a szülőszobára?

Mit vigyek a szülőszobára?

Mit vigyek a szülőszobára és mit a kórházba? Elkészítetted már a kórházi és a szülőszobai csomagot? A 37. héttől érettnek tekinthető a magzat, azaz bármikor nyugodt szívvel mehetsz szülni. Úgyhogy érdemes néhány héttel korábban elkészíteni a csomagot. Érdemes külön csomagolni a szülőszobára és külön a szülés utánra. Az oldal segítségével áttekintheted, hogy mit kell összepakolni.

Mit vigyünk a kórházba?

Mit vigyünk a kórházba?

A babakelengyés lista mindig hasznos a kezdő szülő számára. Mit kell összekészítenie a kismamának, ha szülni megy a kórházba? Mit érdemes vinni, és mi az ami teljesen felesleges. Szülőszobai csomag kispapának, kismamának, gyerkőcnek.

Mit, mikor, melyik évszakban?

Mit, mikor, melyik évszakban?

Az újszülött ruhaméret 56-62-es, ez a baba hosszától függ. Célszerű az újszülött méretekből keveset vásárolni, mert 1. nagyon hamar kinövik a babák 2. a legtöbb látogató 56-os méretű rugdalózót vesz ajándékba... Ehhez hasonló hasznos tanácsokat is kapunk az oldal olvasása közben. Egy hasznos oldal, mely foglalkozik azzal is, hogy melyik évszakban mit szerezzünk be a baba érkezéséig.

Mondókák, dalok a magzatnak

Mondókák, dalok a magzatnak

A fül az első olyan érzékszervünk, mely ingereket közvetít a magzat számára a külvilágból. Már a 4 hónapos magzat is pozitívan reagál arra, ha énekelnek neki. Fontos, hogy az édesanya vetkőzze le az esetleges gátlásait az éneklésével kapcsolatban, mert gyermeke számára ő biztosítja a nyugodt érzelmi világot

Műértő magzatok

Műértő magzatok

Egy ideje tudjuk: a magzatok nemcsak az édesanyjuk hangját ismerik föl, hanem azt a dallamot, verset vagy akár prózai szöveget is, amelyet a mama sokat ismételgetett a várandóssága alatt.

Ovulációs mikroszkóp, terhességi tesztek

Ovulációs mikroszkóp, terhességi tesztek

Az oldal segítséget nyújt mindazoknak, akik a családtervezésben, fogamzásgátlásban előnyben részesítik a természetes módszereket.Önellenőrző tesztek segítségével gyors, megbízható eredményt kaphat otthonában, akár családtervezésről, terhesség felismeréséről vagy a fogamzásgátlásról legyen szó.

Ökovilág-termékenység jelző mikroszkóp

Ökovilág-termékenység jelző mikroszkóp

A családtervező Ön mindig tudni fogja, hogy mikor termékeny: 72 órás előrejelzés a női nyálból. Mikor sikerülhet? Mikor kell vigyázni? Nem kell a tabletta? Nincs bevált módszer? A teherbeesés ellen vagy éppen a családtervezésért sokan, sokféle módszert használnak. Mi egy megbízható, egyszerű és mindenki által elfogadható eszközt ajánlunk! Évtizedek óta bevált, nőgyógyászok által is javasolt egyéni egészségdiagnosztikai eszközt, amely minden női táskában diszkréten elfér és egyszerűen használható. Használatával gyorsan és egyértelműen, 72 órás előrejelzéssel megállapítható a női nyálból, hogy a menstruációs ciklus során melyek a termékeny, ill. terméketlen napok. Ajánljuk azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének és azoknak a hölgyeknek, akik nem használnak kémiai fogamzásgátlókat. Alkalmas más módszer melletti ellenőrző tesztelésre is. - klinikailag tesztelt - Hatásfoka 99 %-os, ami megegyezik a fogamzásgátló tabletták hivatalos hatásfokával!

Örökítse meg terhessége legszebb pillanatait - Manó Fotó

Örökítse meg terhessége legszebb pillanatait - Manó Fotó

A kismama fotózásokon készített fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását: egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia. Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat: jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket.

Hirdetés
Panka Szilvia kismamafotós (Budapest)

Panka Szilvia kismamafotós (Budapest)

Egy fotó képes visszarepíteni a múltba. Anyukaként tudom, milyen öröm felidézni egy-egy gyermekünkkel közös pillanatot. Ezért is kezdtem gyermekem születésekor fényképészettel foglalkozni. Azóta több szakmai képzésen részt vettem: főként a családi fotózás, a kismama, újszülött és babafotózás terén mélyültem el. Munkáimat a természetesség hatja át, nem kell művi beállításoktól tartanod. Ha szeretnéd profi képeken megörökíteni az érzéseket, amelyek csak gyermek és szülő között létezhetnek, téged is várlak műteremben.

Párbeszéd a babával

Párbeszéd a babával

Raffai Jenő: Megfogantam, tehát vagyok - Az elme fogantatása - Párbeszéd a babával az anyaméhben. A kötet fejezetei: A prenatális pszichológia születése, Az intelligens magzat, Prenatális stressz - posztnatális személyiségfejlődés, Az intrauterin kötődés, Anya-magzat kapcsolatanalízis, Kapcsolatfejlesztő program, Új társadalmi tudat és felelősségérzet

PentaCore Lab Kft.

PentaCore Lab Kft.

Minden terhes kismama legnagyobb félelme, hogy gyermeke valamilyen betegséggel fog megszületni. Szeretné megtudni, hogy babája egészséges lesz-e? A Panoráma teszt ebben segít Önnek. A Panoráma teszt egy Kaliforniai laborban kifejlesztett szűrőteszt, mely a magzat DNS-ét vizsgálja, és már egy anyai vérvételből megállapítja, hogy a magzat egészséges-e. Az eredményt maximum 10 nap múlva már tudhatja is. A vizsgálat során 13 fajta kromoszómás elváltozást vizsgálunk, mint például a Down-szindróma, a Turner-szindróma vagy az Angelman-szindróma. Ne várjon tovább, hiszen magzata egészsége mindennél fontosabb! Válassza Ön is a Panoráma teszt segítségét!

Repülés terhesség alatt

Repülés terhesség alatt

Repülés terhesség alatt. Az orvos válaszol. Különböző korú terhesség idején ajánlott-e repülőgéppel utazni? Például: Veszélyes a terhesség első harmadában (kb.a nyolcadik-tizedik hét körül) külföldre utazni? Tanácsosabb inkább megvárni a második harmad kezdetét? Érhetik-e káros sugárzások a magzatot a repülőút alatt? Ezekre a kérdésekre is választ ad az oldal.

Spermabankok Magyarországon

Spermabankok Magyarországon

A spermabankokat nem csak meddő férfiak kereshetik fel, hanem felkereshetik egészségesek is, akik tartanak nemzőképességük megváltozásától, de nem alkimisták, hogy bízzanak a hagyományostól eltérő életelixírekben. Magyarországon a házasságok durván 15 százaléka meddő, száz-százötvenezer pár hagyományos módon hiába reméli a gyermekáldást. Ezt a témát járja körül az oldal cikke.

Sürgősségi fogamzásgátlás

Sürgősségi fogamzásgátlás

A sürgősségi fogamzásgátlók hatásmechanizmusa összetett, és jelentős mértékben függ attól, hogy a menstruációs ciklus melyik részében történt az együttlét, illetve mikor alkalmazzák a gyógyszert. Az ovuláció gátlásán vagy késleltetésén túl feltételezhető, hogy a méhnyálkahártya receptivitásának befolyásolása révén gátolják az előébrény beágyazódását, továbbá gátolhatják a spermiumok mozgását és a petesejtet körülvevő granulosasejteken történő áthaladását, valamint károsíthatják a sárgatest működését is.

Szeretethang kismamáknak, babáknak

Szeretethang kismamáknak, babáknak

"A magzat zenei nevelését már az anya születése előtt kilenc hónappal el kell kezdeni." (Kodály Zoltán) Szeretethang - a MÁV Szimfonikus Zenekar művészeinek hangversenysorozatavárandós kismamák és az őket kisérő kispapák részére a zenekar próbatermében havonta egy alkalommal.

Szex és terhesség

Szex és terhesség

Az áldott állapotban lévő párok gyakran teszik fel a kérdést: szabad-e szeretkeznünk? Nem árt a szex a magzatnak, vagy az anyának? Szükséges-e az önmegtartóztatás a terhesség negyven hete alatt? Mi van akkor, ha csak az egyik fél akarja, és a másik idegenkedik az együttléttől?

Tuti menü