Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szex - Terhesség [7. oldal]
részletek »

Terhesség képes leírás: Szex - Terhesség [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 136 db
Szex szülés előtt és után

Szex szülés előtt és után

Szex szülés előtt és után - egy praktizáló orvos szemével: Dr. Polgár Zoltán 25 éve praktizáló szülész-nőgyógyász szakorvos. Sok kismama fordult már hozzá kérdésekkel a szülés előtti és utáni szexuális életre vonatkozóan. Ezekből szemezget az oldal.

Szorongások kezelése a várandósság alatt

Szorongások kezelése a várandósság alatt

Távol a kórházaktól Budapest szívében, az Operához közeli magánrendelőmben Önt is várom, ha depressziós, vagy olyan egészségügyi problémája van, amit a barátaival, családtagjaival már nem tud megbeszélni. Sokféle biológiai és pszichoterápiás módszer ismeretében igyekszem a diagnosztikai kép kialakítása után a legteljesebb mértékben figyelembe venni a páciens igényét, szükségleteit és teherbírását a terápiában. Keressen bizalommal és kérjen pszichiátriai időpont gyorsan, Andrássy úti magánrendelőmbe.

Szükséges babakelengyék?

Szükséges babakelengyék?

Mi az amit érdemes és mi az amit nem beszerezni, egy gyakorlott mama szemével: Minden fiatal párt gondolkodóba ejt a pocak növekedésével, hogy mit is kell beszerezni, mi az, amire egy kisgyerek születése után szükség van a háztartásban. Mi lehet a leghasznosabb, és mi az, amit megveszünk ugyan, de egyetlen egyszer sem fogjuk használni.

Szülés harmincon túl

Szülés harmincon túl

Bármennyire is hangoztatják, hogy a kései szülés kockázatokkal jár, nem kell megijedni. minden fogamzás, várandósság és szülés egyedi. Önmagában az életkor még nem jelenti azt, hogy törvényszerűen problémák adódnak. Az oldal bemutatja a harmincon túli szülés előnyeit és hátrányait is.

Szülésfelkészítő tanfolyam CD-n

Szülésfelkészítő tanfolyam CD-n

25 szakember közreműködésével összeállított Magyarországon egyedülálló szülésfelkészítő tanfolyam, ahol minden kérdésedre szakorvosoktól, szakemberektől kapsz választ. Ez egy 8 órás hanganyag, mely elérhető interneten, ill. CD lemezen. Miért van szükség szülésfelkészítő tanfolyamra? Azért, mert ha valakinek nincs kellő információja bizonyos dolgokról, akkor az félelmet gerjeszthet az emberben, és ez a fájdalmat növelheti.

Szülj könnyen!

Szülj könnyen!

"Már csak néhány hét vagy hónap van hátra a szülésedig? Tartasz még valamitől? Bizonytalan vagy még valamiben? Szeretnél utánanézni még valaminek? Nem tudod még, pontosan mire is számíthatsz? Mikor mi fog történni? Téged is sokan ellátnak kért és kéretlen tanácsokkal a családból és a barátok közül? Gyere el hozzám egy személyre szabott szülésfelkészítő tanfolyamra!" Szülésfelkészítés kismamáknak, terheseknek, várandósoknak.

Szülni 35 felett

Szülni 35 felett

Ma már nem számít ritkaságnak, ha a nő a családalapítást a harmincas évek derekára tervezi. Életkora egy szám lesz a terhességi könyvében, és ennek megfelelően történnek a vizsgálatok, tanácsok, figyelmeztetések. Szülés 35 év felett!

Szülőszobai csomag

Szülőszobai csomag

Kelengyelista, kórházi csomag szülőszobára, kórházba később, haza a kórházból, babának, mamának. Több kelengyelista, tapasztalt kismamák ötleteivel. Figyelem! A homeós bogyók se maradjanak otthon. Ötletek császáros mamiknak is.

Tápanyagok terhesség alatt

Tápanyagok terhesség alatt

A legfontosabb tápanyagok a terhesség alatt. Fogyasszon-e táplálékkiegészítőket az állapotos nő. A vegetáriánus kismamáknak fokozottan kell ügyelniük arra, hogy megfelelő tápanyagokhoz jussanak mind maguk, mind kisbabájuk.

Hirdetés
Táplálkozási tanácsok

Táplálkozási tanácsok

Gyermekünk, aki életünk során még számtalan dologra fog megtanítani bennünket, elsőként talán az étkezési szokásainkba szól bele a maga kedves módján. Tamás papa vitaminos fogásai viszont garantáltan szebbé teszi ezt a kilenc hónapot.

Teherbeesés blog

Teherbeesés blog

A teherbe esés előtt a szervezetet fel kell készíteni a magzat fejlődésére. Elsőként méregtelenítés,sav bázis egyensúly helyrehozása,és csak ezután érdemes olyan táplálék kiegészítőt fogyasztani ami teljesen természetes alapanyagból,mindenféle színező-és adalékanyag mentes.Ennek a feltételnek ami ráadásul sejt szinten épül be a szervezetbe és 4000 vitális anyagot tartalmaz,csak egy termék képes.

Teherbeesés esélye, szülés 35 felett

Teherbeesés esélye, szülés 35 felett

Az elmúlt évtizedek társadalmi változásai, a dolgozó nő szerepének megváltozása, valamint az egyre fejlettebb fogamzásgátló módszerek mind hozzájárultak a gyermekvállalás időpontjának kitolódásához. A harmincas éveiben járó nő terhessége önmagában nem jelent veszélyt, de kétségtelen, hogy a szervezet a kor előrehaladtával változásokon megy keresztül. Cikkek, tippek, tanácsok egy helyen.

Teherbeesés méhpempővel

Teherbeesés méhpempővel

A méhpempő a legerősebb gyógyhatású tápanyagforrás. Kutatások bizonyítják, hogy számtalan betegség kezelésében és a megelőzésben is hatásos. Kiváló immunerősítő és méregtelenítő, fogyasztásával visszanyerhetjük vitalitásunkat is! A Tiszta és Bio Tiszta Méhpempő különlegessége, hogy a legtermészetesebb formában, adalékanyagok nélkül kerül az üvegbe, így eredeti alakjában fogyasztható, ahogy a méhek előállították.

Tennivalók a teherbeesés előtt

Tennivalók a teherbeesés előtt

Aki azt hiszi, hogy a védekezés abbahagyása után azonnal teherbe esik, téved. Lehet, hogy még hónapok múlva sem kerül másállapotba. Feladni azonban nem szabad, a megoldásban segít ez az összeállítás. Egészséges táplálkozással javítható a megtermékenyülés, illetve az egészséges csecsemő születésének esélye.

Terhesgondozás

Terhesgondozás

A Budapesten, magánklinikai környezetben működő Mamarose szülészet olyan orvosi és szülészeti csomagokat vezetett be, melyek azon túl, hogy magukban foglalnak minden szükséges vizsgálatot (pl. ultrahang, vérkép vizsgálat), plusz szolgáltatásokkal is ki vannak bővítve, mint például táplálkozási tanácsadás. A szakértő személyzet a legmodernebb berendezések használatával, illetve a kórházi és rendelőintézeti háttérre támaszkodva bármilyen egészségügyi probléma megoldására képes. Hogy az ott tartózkodás minél zavartalanabbul teljen, a helyiségek kialakítása a minél bensőségesebb légkör létrehozása jegyében történt, a légkondicionált szobák például széffel, LCD televízióval vannak felszerelve, sőt, a szülőszobai körülményeket is a kismama igényei szerint alakítják ki (pl. gyertyák, virágok elhelyezésével). A klinika oldalain részletesebb ismertetők is olvashatóak a Mamarose tevékenységeiről, a családtervezéstől a szülés levezetésén át a gyerekorvos szolgáltatásokig.

Terhesség

Terhesség

Oldalunkon áttekintést kapsz a terhességről és szülésről. Olvashatsz a terhesség jeleiről, tüneteiről, a terhesség alatti időszak különböző megbetegedésekről, mint például megfázás, vizesedés, hasmenés. 40 hét alatt rengeteg csoda és változás zajlik le a női testben. Ezekről a változásokról kívánunk tájékoztatást adni Önnek a teljesség igényével és portálunk egyre bővülő tartalmával.

Terhesség - vegetarianizmus

Terhesség - vegetarianizmus

A tápértékszükséglet megnövekszik az áldott állapot alatt, ez alól a vegetáriánus sem kivétel. Tippek és figyelmeztetések. Ha bármilyen kérdésed vagy aggodalmad van, konzultálj az orvosoddal vagy más egészségügyi szakértővel mielőtt bármilyen diétát alkalmazol.

Tuti menü