Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Terhesség - Zenéljünk [8. oldal]
részletek »

Terhesség képes leírás: Terhesség - Zenéljünk [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 136 db
Terhesség és utazás

Terhesség és utazás

Az emberek, köztük terhes nők is, manapság többen utaznak, mint valaha. A terhesek utazására azonban különleges szabályok és óvintézkedések vonatkoznak. Biztosítás kötése, utazás repülővel, oltások és gyógyszerek. Maláriával fertőzött területek, utazási betegség elleni gyógyszerek, gyógyszerek hasmenésre, különleges kockázatok az utazás alatt terhességben, vészjelek terhességben. Minden kérdésre választ kapunk az oldal segítségével.

Terhesség megszakítás

Terhesség megszakítás

Sokan használják hibásan, illetve általánosítva az abortusz szót a terhességek megszakítására. Valójában az abortusz latin eredetű szó és elsősorban elvetélés', idő előtti világra jövetel' jelentésekkel bír. Szorosabb értelemben az emberi magzat méhből való eltávozását vagy eltávolítását jelenti.

Terhességi és ovulációs kalkulátor

Terhességi és ovulációs kalkulátor

Mikor kell elkezdeni a magzatvédő vitamin szedését, illetve abbahagyni a fogamzásgátló tablettáét? Mikor készüljünk fel fizikailag a terhességre? A menstruációs ciklus mely napja a legideálisabb a fogamzásra? Segít neked a terhességi és ovulációs kalkulátor.

Terhességi hét kalkulátor ultrahang adatokból

Terhességi hét kalkulátor ultrahang adatokból

A terhességi hét kalkulátor az ultrahang vizsgálat során mért adatokból számolja ki a magzat korát. A magzat méretei és súlya támpontot adhatnak annak kiszámításához, hogy hány hetes terhes vagy. Írd be az ultrahang leleten található adatokat, amelyből kiszámolja a kalkulátor a terhességed becsült korát. Figyelmeztetés! A kalkulátor által kiszámolt adatok csupán tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakemberrel (nőgyógyásszal) történő konzultációt!

Terhességi kalkulátor

Terhességi kalkulátor

A legszebb időszakba léptél... Számold ki, mikor milyen örömök, élmények várnak rád! Add meg utolsó menstruációs ciklusod első napját! Hány hetes terhes leszel egy adott napon? Mikor leszel 'X' hetes terhes? Fogantatásod napjának kiszámolásához add meg a születésnapodat és számolj a kalkulátorral.

Terhességi naptár

Terhességi naptár

Terhességi naptár: Add meg az utolsó menstruációs ciklusod első napját és megkapod a teherbe esés legvalószínűbb napját az első trimeszter végét, a második trimeszter végét a szülés várható idejét és terhességed adott korát.

Testvér a láthatáron

Testvér a láthatáron

Túl vagyunk az első szülésen, legyőztünk számos nehézséget, szépen cseperedik a gyerkőc, akár jöhet is a második! Igen ám, de mit szól mindehhez az elsőszülött? Nem feltétlenül repes a boldogságtól, de sokat tehetünk azért, hogy a testvér érkezése számára is örömteli esemény legyen!

Tinédzser ambulanciák

Tinédzser ambulanciák

Gondoltál már arra, hogy életednek milyen fontos része a fogamzásgátlás? Milyen sok lehetőséged adódik, hogy közülük pontosan ki tudd választani azt a módszert, amivel megtervezheted, mikor szeretnél egy kisbabát? Mire figyelj az első szexuális együttlét alatt? Fogamzásgátlás - szexuális élet nem csak tinédzsereknek egy hasznos oldalon.

Tinédzserek és az abortusz

Tinédzserek és az abortusz

A kamaszkori terhesség sok veszélyt rejt magában. Sajnos egyre több fiatal lánnyal történik meg, hogy teherbe esik, illetve azon a szörnyű élményen, hogy el kell vetetnie a babát. Pedig fontos lenne a megelőzés és a felvilágosítás.

Hirdetés
Történetbolt - Kilenc hónap

Történetbolt - Kilenc hónap

Örömteli várakozás? Meghitt kapcsolat egy új jövevénnyel? Aggódással teli pillanatok? Esetleg félelem a jövőtől? Vagy mindez egyszerre, teljesen váratlanul, hirtelen, mint egy hurrikán? Nézzen körül a Történetbolt Kilenc hónap kategóriájában, és olvasson kedvére! Az online rendelésnek és a bankkártyás fizetésnek hála, a lehető leggyorsabban megkapja a kiválasztott művet.

Utazás és várandósság

Utazás és várandósság

Amennyiben nem veszélyeztetett terhes, a kismama utazhat, nyaralhat, élvezheti a pihenés nyújtotta örömöket. Azonban néhány jó tanácsot érdemes megfontolni az utazások előtt. Dr. Timmermann Gábor szülész-nőgyógyász oldalán kaphatunk kérdéseinkre választ.

Utazás terhesen

Utazás terhesen

Utazás előtt alatt, autóval, repülővel, autóbusszal. Külföldi utak, úti patika. Utazás előtt kérjünk egy alapos kivizsgálást kezelőorvosunktól. Szövődménymentes terhességnél sem tanácsos azonban az utolsó 6 hétben külföldre menni vagy hosszabb útra vállalkozni, és az utolsó 4 hétben az a legjobb, ha otthonunk és a kórház közelében maradunk - javasolja az oldal.

Várandósság hétről hétre

Várandósság hétről hétre

A terhesség során a magzat fejlődése, a kismama szervezetében történő változások bemutatása hétről-hétre. Cikkeke tervező és babaváró témában. Életmód, a magzat fejlődése, problémás terhesség stb. cikkek segítik a kismamákat.

Virágpor fogyasztás

Virágpor fogyasztás

A mindennapos vagy kúraszerű virágpor fogyasztás bármely életkorban kedvezően hat. Ajánlott azoknak, akik hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra, hiszen a virágpor összetevői a tápanyagok széles skáláját tartalmazzák. A kutatások szerint minden, a szervezet számára létfontosságú anyag megtalálható benne. A virágpor hatása ezért egyszerre védi az ereket, serkenti az emésztést, fokozza a teljesítményt és segít a rákmegelőzésben is. Külsőleg bőrproblémák ellen alkalmazhatjuk, belsőleg pedig átfogóan gondoskodik az egészség megőrzéséről.

Woolfson, Richard Dr.: Kistestvér születik

Woolfson, Richard Dr.: Kistestvér születik

A tartalomból: Hogyan készítsük fel gyermekünket kistestvére érkezésére; Tucatnyi esettörténet, szakértői vélemények minden korosztály esetében; Működő, kipróbált stratégiák minden korcsoport számára.

Zene magzati korban

Zene magzati korban

Számtalan kutatás folyt már azzal kapcsolatban, hogy a babák hallanak-e magzati korban. A kutatók megállapították, hogy az anyaméhben a magzatvizen kereszetül is tökéletese3n megérkezik az anyaméhből érkező hang a belső fülbe...

Zenéljünk a magzatnak

Zenéljünk a magzatnak

A magzati korban hallgatott zene pozitív hatást fejt ki az agy fejlődésére, a későbbiekben elősegíti, megkönnyíti bizonyos ismeretek elsajátítását. A magzat rendszerint a 6-7 hónaptól reagál a zenei hangokra is. A klasszikus zenétől rendszerint megnyugszik, élénkebb ritmustól ideges lesz, gyorsul a szívverése, gyorsabban mozog.

Tuti menü