Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kistestvér születik képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Kistestvér születik - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Kistestvér születik
Keresés
Találatok száma - 6 db
A szakember szemével

A szakember szemével

Egy új gyermek születése sok örömmel, várakozással jár a családban. Új feladatokat jelent anyának, apának és a testvérnek is. A család számára nagyon fontos, hogy gyermeküket jól készítsék fel a kis jövevény érkezésére.

Felkészítés a kistestvérre

Felkészítés a kistestvérre

Azon gondolkodsz, vállalj-e még egy babát? Terhes vagy, és éppen azon töprengsz, hogyan fogadja majd csemetéd a kistestvért? Az oldal segít abban, hogyan készítsd fel gyerkőcödet az új családtag érkezésére!

Kistestvér érkezése

Kistestvér érkezése

Egy kistestvér érkezése komoly fordulópont nem csak a szülők életében, hanem a nagyobb gyermek számára is. Békés Emőke, dúla válaszol a feltett kérdésekre.

Kistestvér születik

Kistestvér születik

A kistestvér születését várja az egész család. Boldogságunk teljes, de vajon meglévő gyermekünkkel sikerül elfogadtatni, sőt megszerettetni születendő kistestvérét? Lehet, hogy a testvérek között jó, ha van 2-3 év korkülönbség? Ezekre a kérdésekre is választ ad az oldal.

Kistestvér születik: a testvérféltékenység

Kistestvér születik: a testvérféltékenység

A testvérféltékenység teljesen természetes dolog, még abban az esetben is, ha a gyerek megfelelően fel lett készítve a kistestvér érkezésére. A szülők feladata az, hogy segítsen a nagyobb gyereknek feldolgozni a család bővülését és ne csak trónfosztásként élje meg a testvér érkezését.

Testvér a láthatáron

Testvér a láthatáron

Túl vagyunk az első szülésen, legyőztünk számos nehézséget, szépen cseperedik a gyerkőc, akár jöhet is a második! Igen ám, de mit szól mindehhez az elsőszülött? Nem feltétlenül repes a boldogságtól, de sokat tehetünk azért, hogy a testvér érkezése számára is örömteli esemény legyen!

Tuti menü