Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kommunikáció a magzattal képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Kommunikáció a magzattal - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Kommunikáció a magzattal
Keresés
Találatok száma - 6 db
Anya - magzat kapcsolat fejlesztése

Anya - magzat kapcsolat fejlesztése

Az anya-magzat kapcsolat és kommunikáció fejlesztése - Kathexis terápia. Csoportos foglalkozás a terhesség kezdetétől, de kifejezetten ajánlott a 24. terhességi héttől. A terhesség különböző szakaszainak (első, második, harmadik) megvannak nemcsak a sajátos öröm, de szorongás oldalai is, mely élmények nyílt feldolgozása hozzátartozik az anyai személyiségrész alakulásához.

Anya magzat kommunikáció

Anya magzat kommunikáció

Számos kísérlettel, és fájó várakozással eltelt év, és a várva várt baba még mindig nem fogant meg? A gyermekáldás elérésének egyik útja a spirituális megközelítés, amely a test, és a lélek harmóniáját, diszharmóniáját hivatott feltárni. A foganási nehézségek holisztikus feltárása, és az anya magzat kommunikációja már a várandósság első pillanatától, illetve akár azt megelőzően is, alternatív lehetőséget kínálnak a gyermektervezés során. Ismeretek birtokába juthatunk arról, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a terhesség bekövetkezzen életünkben.

Anya-magzat kapcsolatanalízis

Anya-magzat kapcsolatanalízis

Anya-magzat kapcsolatanalízis kérdésköre tapasztalat alapján. Ha tudatosabban szeretnéd a méhedben fejlődő babával ápolni a kapcsolatot, vagy meg szeretnéd vitatni valaki hozzáértővel azon kérdéseidet, amelyek talán éppen a blog olvasása közben merült fel benned, az oldal alján megtalálhatod az országban működő szakemberek elérhetőségeit is.

Kapcsolatépítés a magzattal jógaközpontban

Kapcsolatépítés a magzattal jógaközpontban

Minden olyan várandós kismamának és párjának ajánlott a módszer, aki szeretné jobban felismerni a változásokat a testében és a lelkében, feloldani a szüléssel kapcsolatos félelmeit, felismerni a magzat üzeneteit, kommunikálni a saját babájával, felismerni, hogy milyen szülést szeretne, és ezt a magzattal is harmóniába hozni. Meditációs és vizualizációs technikák segítségével felkészíteni a testét, a lelkét, a babáját a szülés-születés misztériumára. Meddőségi problémák esetén is egyének és párok számára is ajánlott. De akkor is, ha szeretnél második babát, de problémákba ütközöl.

Kommunikáljunk a magzattal

Kommunikáljunk a magzattal

A terhesség hatodik-hetedik hónapja körül az anyuka felveheti a kapcsolatot a babával. Persze korábban is beszélhetünk a picihez, énekelhetünk neki, "simogathatjuk" pocakon keresztül, de a szakemberek szerint a hatodik-hetedik hónaptól kezdve a magzat már reagál a hangokra, a simogatásra és a zenére.

Párbeszéd a babával

Párbeszéd a babával

Raffai Jenő: Megfogantam, tehát vagyok - Az elme fogantatása - Párbeszéd a babával az anyaméhben. A kötet fejezetei: A prenatális pszichológia születése, Az intelligens magzat, Prenatális stressz - posztnatális személyiségfejlődés, Az intrauterin kötődés, Anya-magzat kapcsolatanalízis, Kapcsolatfejlesztő program, Új társadalmi tudat és felelősségérzet

Tuti menü