Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvajánló képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Könyvajánló - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Könyvajánló
Keresés
Találatok száma - 7 db
A terhesség lélektana

A terhesség lélektana

Szilágyi Hargitta tanácsadó könyvének első felében olvashatunk a fogantatásról, a baba nemének kialakulásáról, az anya magzattal való kapcsolatáról, a kismama pszichés átalakulásáról, a terhesség párkapcsolatra gyakorolt hatásáról, illetve a kismama önképéről. A könyv további részében olyan témakörökről esik szó, mint az orvos és szülési mód kiválasztása, a szülés előtti félelem, az azt gyakorta követő depresszió és az esetleges sikertelen terhesség élményének feldolgozása. A sok példatörténettel kiegészített életvezetési kötet minden érintettnek hasznos olvasmány.

Az a 9 hónap

Az a 9 hónap

A szülészet legújabb eredményeire építő kötetből a gyermekvárásra, a szülésre és a leendő szülők életmódjára vonatkozó minden fontos információ megtudható. A neves szerzők tanácsokat adnak a fogamzási tervvel és az orvosválasztással kapcsolatban.

Az élet mágikus kezdete

Az élet mágikus kezdete

Chopra, a közismert orvos-filozófus és a kaliforniai Chopra központ másik két munkatársa a tudatosan viselt terhességről, a gyermekszülésről és az újszülött első napjairól állított össze közérthető, mindenre kiterjedő és könnyen alkalmazható kézikönyvet mindenkinek, aki részese akar lenni az élet eme csodájának.

Csodálatos utazás a fogantatástól

Csodálatos utazás a fogantatástól

A terhesség mérföldköveit most először követhetik nyomon lélegzetelállító képek segítségével: a fogantatást, a szervek kialakulását, a szív első dobbanását, a szemszín és az apró ujjak kialakulását, a lábak és kezek első megmozdulását... A kismama 9 hónapon át folyamatosan, napról- napra kísérheti figyelemmel a baba fejlődését a fogantatástól egészen a világra jövetelig. s megtudhatja, mi történik éppen a terhessége adott napján.

Könyvek a terhességről

Könyvek a terhességről

Egy összefoglaló oldal, mely felsorolja az érdemesnek ítélt könyveket, melyeket, kismamák, kispapák, terhesek, várandósok haszonnal forgathatnak.

Történetbolt - Kilenc hónap

Történetbolt - Kilenc hónap

Örömteli várakozás? Meghitt kapcsolat egy új jövevénnyel? Aggódással teli pillanatok? Esetleg félelem a jövőtől? Vagy mindez egyszerre, teljesen váratlanul, hirtelen, mint egy hurrikán? Nézzen körül a Történetbolt Kilenc hónap kategóriájában, és olvasson kedvére! Az online rendelésnek és a bankkártyás fizetésnek hála, a lehető leggyorsabban megkapja a kiválasztott művet.

Woolfson, Richard Dr.: Kistestvér születik

Woolfson, Richard Dr.: Kistestvér születik

A tartalomból: Hogyan készítsük fel gyermekünket kistestvére érkezésére; Tucatnyi esettörténet, szakértői vélemények minden korosztály esetében; Működő, kipróbált stratégiák minden korcsoport számára.

Tuti menü