Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülésfelkészítő tanfolyam képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Szülésfelkészítő tanfolyam - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Szülésfelkészítő tanfolyam
Keresés
Találatok száma - 3 db
Kismama jóga és szülésfelkészítés

Kismama jóga és szülésfelkészítés

"Nagy örömömre szolgál, hogy Magyarországon ebben a témában az egyik legrégebb óta dolgozó, szenior kismamajóga oktatójaként megoszthatom veled mindazt, amit a jógáról, annak a várandósság időszakára alkalmazott változatáról tanultam, amit három gyerekünk természetes szülésekor, illetve amit dúlaként is megtapasztaltam. Remélem, ezek az oldalak segí­tségedre lesznek, neked kismamáknak a terhesség alatt és után is, és talán még inspirációval is szolgálhatnak..."

Szülésfelkészítő tanfolyam CD-n

Szülésfelkészítő tanfolyam CD-n

25 szakember közreműködésével összeállított Magyarországon egyedülálló szülésfelkészítő tanfolyam, ahol minden kérdésedre szakorvosoktól, szakemberektől kapsz választ. Ez egy 8 órás hanganyag, mely elérhető interneten, ill. CD lemezen. Miért van szükség szülésfelkészítő tanfolyamra? Azért, mert ha valakinek nincs kellő információja bizonyos dolgokról, akkor az félelmet gerjeszthet az emberben, és ez a fájdalmat növelheti.

Szülj könnyen!

Szülj könnyen!

"Már csak néhány hét vagy hónap van hátra a szülésedig? Tartasz még valamitől? Bizonytalan vagy még valamiben? Szeretnél utánanézni még valaminek? Nem tudod még, pontosan mire is számíthatsz? Mikor mi fog történni? Téged is sokan ellátnak kért és kéretlen tanácsokkal a családból és a barátok közül? Gyere el hozzám egy személyre szabott szülésfelkészítő tanfolyamra!" Szülésfelkészítés kismamáknak, terheseknek, várandósoknak.

Tuti menü