Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülőszobai csomag és a babakelengye képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Szülőszobai csomag és a babakelengye - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Szülőszobai csomag és a babakelengye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Babakelengye

Babakelengye

Mit tegyek? Vegyem, ne vegyem szülés előtt? Mire lehet szüksége a babának, illetve a mamának a szülés után? Az oldal hét kategóriában összegezi, mi mindenre lehet szüksége a babának és a mamának a szülés után.

Ingyenes babakelengye bemutató!

Ingyenes babakelengye bemutató!

A Kelengye Bemutatón bemutatjuk, hogy mire is lehet szükséged, melyik eszköz mire való, milyen szempontok alapján érdemes összeállítanod a baba ruhatárát és szívesen válaszolunk minden feltett kérdésedre. Összetalálkozhatsz más kismamákkal és kicserélhetitek egymással a tapasztalataitokat. Meggyőződésünk, hogy a legdrágább dolgok azok, amikre egyáltalán nincs szükséged. Felmerülhet benned most az a kérdés, hogy nekünk ez miért éri meg? Árubemutató nélkül sem sózunk a vevőre felesleges dolgokat, mert nem csak egy nagy bevásárlásban gondolkodunk, hanem egy hosszútávú, mindkét félnek megelégedésére szolgáló kapcsolatban hiszünk.

Mit vigyek a szülőszobára?

Mit vigyek a szülőszobára?

Mit vigyek a szülőszobára és mit a kórházba? Elkészítetted már a kórházi és a szülőszobai csomagot? A 37. héttől érettnek tekinthető a magzat, azaz bármikor nyugodt szívvel mehetsz szülni. Úgyhogy érdemes néhány héttel korábban elkészíteni a csomagot. Érdemes külön csomagolni a szülőszobára és külön a szülés utánra. Az oldal segítségével áttekintheted, hogy mit kell összepakolni.

Mit vigyünk a kórházba?

Mit vigyünk a kórházba?

A babakelengyés lista mindig hasznos a kezdő szülő számára. Mit kell összekészítenie a kismamának, ha szülni megy a kórházba? Mit érdemes vinni, és mi az ami teljesen felesleges. Szülőszobai csomag kispapának, kismamának, gyerkőcnek.

Mit, mikor, melyik évszakban?

Mit, mikor, melyik évszakban?

Az újszülött ruhaméret 56-62-es, ez a baba hosszától függ. Célszerű az újszülött méretekből keveset vásárolni, mert 1. nagyon hamar kinövik a babák 2. a legtöbb látogató 56-os méretű rugdalózót vesz ajándékba... Ehhez hasonló hasznos tanácsokat is kapunk az oldal olvasása közben. Egy hasznos oldal, mely foglalkozik azzal is, hogy melyik évszakban mit szerezzünk be a baba érkezéséig.

Szükséges babakelengyék?

Szükséges babakelengyék?

Mi az amit érdemes és mi az amit nem beszerezni, egy gyakorlott mama szemével: Minden fiatal párt gondolkodóba ejt a pocak növekedésével, hogy mit is kell beszerezni, mi az, amire egy kisgyerek születése után szükség van a háztartásban. Mi lehet a leghasznosabb, és mi az, amit megveszünk ugyan, de egyetlen egyszer sem fogjuk használni.

Szülőszobai csomag

Szülőszobai csomag

Kelengyelista, kórházi csomag szülőszobára, kórházba később, haza a kórházból, babának, mamának. Több kelengyelista, tapasztalt kismamák ötleteivel. Figyelem! A homeós bogyók se maradjanak otthon. Ötletek császáros mamiknak is.

Tuti menü