Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terhesség hétről hétre képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Terhesség hétről hétre - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Terhesség hétről hétre
Keresés
Találatok száma - 17 db
A magzat fejlődése hétről-hétre

A magzat fejlődése hétről-hétre

"Minden héten valami új dolog történik, történhet a kismama észleléseiben. És határozottan minden héten óriási változásokat mutat a kis pocaklakó - a megtermékenyüléstől - az embrióvá, magzattá váláson át a 40 hét alatt."

A Mi Babánk-Kismamák és Szülők Magazinja

A Mi Babánk-Kismamák és Szülők Magazinja

? kismamák és anyukák kezdőlapja ? A Mi Babánk baba-mama portálon a várandós édesanya követjeti, hogy hogyan fejlődik a pocakjába növekvő baba hétről hétre, milyen vizsgálatokat kell elvégezni a terhesség alatt. Mi alapján válasszon szülész orvost és szülészetet a kismama. Megtudhatja, hogy milyen jelei vannak a szülés megindulásának, mi történik szülés után a babával és vele. Ha kérése van akkor felteheti szakértőinknek, akiknek névsorát folyamatosan bővítjük. Minden nap frissülő tartalommal várjuk kedves olvasóinkat.

A terhesség szakaszai

A terhesség szakaszai

Eljön a tervezett terhesség előtti utolsó havi ciklus ideje. Leendő babánk, ill. saját egészségünk érdekében célszerű előrelátónak lenni. Ettől a pillanattól viselkedjünk terhesként. Ha eddig még nem szedtél magzatvédő vitaminokat, most mindenképpen ajánlott elkezdeni. Ez a kezdet és erről bővebben is olvashatsz az oldalon hétről hétre.

Amit a terhességről tudni szeretnél

Amit a terhességről tudni szeretnél

Hasznos információk minden várandós kismama számára terhesség és szülés témakörében. Terhesség hétről hétre, életmód, egészség, vizsgálatok, szülésre való felkészülés. Közel 40 éves szülészeti tapasztalatommal abban szeretnék Neked segíteni, hogy az elkövetkező heteket, hónapokat életed egyik legcsodálatosabb időszakaként élhesd át.

Baba-mama

Baba-mama

A babamama egy igényes, tartalommal teli oldal, mely azoknak a nőknek nyújt segítséget, ad tanácsot, akik gyermekvállalás előtt állnak, terhesek, esetleg már szültek. A hasznos tudnivalókon kívül napi szinten frissül az oldal az aktuális, témába vágó hírekkel , valamint regisztrált felhasználóink egymással is megoszthatják tapasztalataikat, véleményüket a fórumban. A babamama nem csak a felmerülő kérdésekben, problémákban nyújt segítséget az anyáknak, hanem a mindennapokhoz is recept, mese, film, könyv, játék ötleteivel.

Babavárás hétről hétre

Babavárás hétről hétre

Pocifix - 1 párna 6 funkció. A babavárás teljes időszakában és utána is, pihentető kényelem a baba és a mama számára. Terhesség alatt a kismamának segít a kényelmes oldalt fekvésben. Üléskor, autóban, széken, fotelben tehermentesíti a derekat, így megakadályozza a derékfájás kialakulását. Szülés után a baba számára szoptatós párna a kényelmes fekve szoptatáshoz. A szoptatás után a babát ráhelyezve, fejemelő és elfordulásgátló párna, mely segít abban, hogy a bukás következtében fellépő tejet ne nyelje félre a baba. Később azoknak a babáknak, akik nem szeretnek hason feküdni, hasalós párnaként használható, melyre ráhelyezve a gyereket a keze és a látóköre szabadon marad, így biztosítva neki a kényelmes játszási lehetőséget. Ha már hason tud mozogni a baba, akkor a mozgásfejlődés következő szakaszában kúszás-mászás elősegítésére szolgál.

Dr. Páczai Anita - Budapest V.

Dr. Páczai Anita - Budapest V.

Foglalkozom méhnyakrákszűréssel, ultrahangvizsgálattal, hüvelyi fertőzések diagnosztikájával és kezelésével, sürgősségi fogamzásgátlással, spirál felhelyezésével, vérzészavarokkal, menstruációs problémák kezelésével, családtervezési tanácsadással, stb. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek és a hiszteroszkópos és laparoszkópos műtéti eljárások. Jól felszerelt rendelő, legkorszerűbb technikai berendezések, egyszer használatos eszközök, kellemes környezet.

Hétről hétre

Hétről hétre

Kövesd nyomon terhességedet a fogantatástól hétről hétre. Nemcsak kisbabát fejlődését figyelheted, hanem saját tested változásairól is olvashatsz és hasznos információk birtokába is juthatsz.

Kellemetlen lehelet terhesség alatt

Kellemetlen lehelet terhesség alatt

A rossz lehelet rányomja bélyegét kapcsolatainkra, de most tehet a szájszag ellen. Termékeinkkel a szájban található baktériumok túlzott elszaporodása visszaszorítható, ezáltal pedig a kellemetlen lehelet ? vagy ahogyan a szaknyelv nevezi: halitózis ? is megszüntethető. A baktériumtenyészetek elburjánzásához számos ok vezethet, a savas vagy cukros ételek és italok fogyasztása, a kávézás vagy a dohányzás. Minden problémára kínálunk megoldást a különféle életviteleknek, szokásoknak megfelelően összeállított csomagjainkkal.

Hirdetés
Kismama blog hétről-hétre

Kismama blog hétről-hétre

Jó volna látni, hogyan fejlődik a baba a pocakban a fogantatástól kezdve egészen a születésig? Az oldalon található néhány érdekes videó, amin megnézhetitek hogyan nődögél a baba odabent a terhesség alatt hétről hétre.

Med-Aesthetica terhesgondozás

Med-Aesthetica terhesgondozás

A Med-Aesthetica Orvosi Központban az anyuka a terhesgondozás keretében hétről-hétre minden információt és támogatást megkap. A terhesgondozás egyik célja, hogy a szakorvos időben felismerje, ha az anya vagy a baba egészségét bármi veszélyezteti. Vizsgálataink mellett különböző csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. Amennyiben kismamaként szeretnél mindent megtenni gyermeked és saját egészséged érdekében, javasoljuk, jelentkezz terhesgondozásra tapasztalt szakembereinkhez!

Örökítse meg terhessége legszebb pillanatait - Manó Fotó

Örökítse meg terhessége legszebb pillanatait - Manó Fotó

A kismama fotózásokon készített fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását: egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia. Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat: jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket.

Panka Szilvia kismamafotós (Budapest)

Panka Szilvia kismamafotós (Budapest)

Egy fotó képes visszarepíteni a múltba. Anyukaként tudom, milyen öröm felidézni egy-egy gyermekünkkel közös pillanatot. Ezért is kezdtem gyermekem születésekor fényképészettel foglalkozni. Azóta több szakmai képzésen részt vettem: főként a családi fotózás, a kismama, újszülött és babafotózás terén mélyültem el. Munkáimat a természetesség hatja át, nem kell művi beállításoktól tartanod. Ha szeretnéd profi képeken megörökíteni az érzéseket, amelyek csak gyermek és szülő között létezhetnek, téged is várlak műteremben.

Szorongások kezelése a várandósság alatt

Szorongások kezelése a várandósság alatt

Távol a kórházaktól Budapest szívében, az Operához közeli magánrendelőmben Önt is várom, ha depressziós, vagy olyan egészségügyi problémája van, amit a barátaival, családtagjaival már nem tud megbeszélni. Sokféle biológiai és pszichoterápiás módszer ismeretében igyekszem a diagnosztikai kép kialakítása után a legteljesebb mértékben figyelembe venni a páciens igényét, szükségleteit és teherbírását a terápiában. Keressen bizalommal és kérjen pszichiátriai időpont gyorsan, Andrássy úti magánrendelőmbe.

Terhesgondozás

Terhesgondozás

A Budapesten, magánklinikai környezetben működő Mamarose szülészet olyan orvosi és szülészeti csomagokat vezetett be, melyek azon túl, hogy magukban foglalnak minden szükséges vizsgálatot (pl. ultrahang, vérkép vizsgálat), plusz szolgáltatásokkal is ki vannak bővítve, mint például táplálkozási tanácsadás. A szakértő személyzet a legmodernebb berendezések használatával, illetve a kórházi és rendelőintézeti háttérre támaszkodva bármilyen egészségügyi probléma megoldására képes. Hogy az ott tartózkodás minél zavartalanabbul teljen, a helyiségek kialakítása a minél bensőségesebb légkör létrehozása jegyében történt, a légkondicionált szobák például széffel, LCD televízióval vannak felszerelve, sőt, a szülőszobai körülményeket is a kismama igényei szerint alakítják ki (pl. gyertyák, virágok elhelyezésével). A klinika oldalain részletesebb ismertetők is olvashatóak a Mamarose tevékenységeiről, a családtervezéstől a szülés levezetésén át a gyerekorvos szolgáltatásokig.

Terhesség

Terhesség

Oldalunkon áttekintést kapsz a terhességről és szülésről. Olvashatsz a terhesség jeleiről, tüneteiről, a terhesség alatti időszak különböző megbetegedésekről, mint például megfázás, vizesedés, hasmenés. 40 hét alatt rengeteg csoda és változás zajlik le a női testben. Ezekről a változásokról kívánunk tájékoztatást adni Önnek a teljesség igényével és portálunk egyre bővülő tartalmával.

Várandósság hétről hétre

Várandósság hétről hétre

A terhesség során a magzat fejlődése, a kismama szervezetében történő változások bemutatása hétről-hétre. Cikkeke tervező és babaváró témában. Életmód, a magzat fejlődése, problémás terhesség stb. cikkek segítik a kismamákat.

Tuti menü