Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás terhesség alatt képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Utazás terhesség alatt - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Utazás terhesség alatt
Keresés
Találatok száma - 5 db
impozáns esküvői kismama ruha a fővárosban

impozáns esküvői kismama ruha a fővárosban

Nézz szét kedvedre bőséges, mindvégig megújuló, impozáns kismama menyasszonyi ruha felhozatalunkból! Megannyi szín, dizájn a tipikus hosszútól a strasszal díszített fazonig, mitöbb dekoratív vállpántos kismama menyasszonyi viseletekig. Jutányos árak, képzett, emberséges eladók, hangulatos üzlet, hatalmas kínálat költségmentes ruhapróbák, flexibilis bejelentkezés. Nálunk akármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, bárkit magaddal hozhatsz, fényképezhetsz! Mesés menyasszonyi kismama ruha választék, Eternity Szalon, Budapest!

Repülés terhesség alatt

Repülés terhesség alatt

Repülés terhesség alatt. Az orvos válaszol. Különböző korú terhesség idején ajánlott-e repülőgéppel utazni? Például: Veszélyes a terhesség első harmadában (kb.a nyolcadik-tizedik hét körül) külföldre utazni? Tanácsosabb inkább megvárni a második harmad kezdetét? Érhetik-e káros sugárzások a magzatot a repülőút alatt? Ezekre a kérdésekre is választ ad az oldal.

Terhesség és utazás

Terhesség és utazás

Az emberek, köztük terhes nők is, manapság többen utaznak, mint valaha. A terhesek utazására azonban különleges szabályok és óvintézkedések vonatkoznak. Biztosítás kötése, utazás repülővel, oltások és gyógyszerek. Maláriával fertőzött területek, utazási betegség elleni gyógyszerek, gyógyszerek hasmenésre, különleges kockázatok az utazás alatt terhességben, vészjelek terhességben. Minden kérdésre választ kapunk az oldal segítségével.

Utazás és várandósság

Utazás és várandósság

Amennyiben nem veszélyeztetett terhes, a kismama utazhat, nyaralhat, élvezheti a pihenés nyújtotta örömöket. Azonban néhány jó tanácsot érdemes megfontolni az utazások előtt. Dr. Timmermann Gábor szülész-nőgyógyász oldalán kaphatunk kérdéseinkre választ.

Utazás terhesen

Utazás terhesen

Utazás előtt alatt, autóval, repülővel, autóbusszal. Külföldi utak, úti patika. Utazás előtt kérjünk egy alapos kivizsgálást kezelőorvosunktól. Szövődménymentes terhességnél sem tanácsos azonban az utolsó 6 hétben külföldre menni vagy hosszabb útra vállalkozni, és az utolsó 4 hétben az a legjobb, ha otthonunk és a kórház közelében maradunk - javasolja az oldal.

Tuti menü