Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vegetarianizmus és terhesség képes leírás - Terhesség.tlap.hu
részletek »

Vegetarianizmus és terhesség - Terhesség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terhesseg.tlap.hu » Vegetarianizmus és terhesség
Keresés
Találatok száma - 4 db
A vegetáriánus életmód hatásai terhessség idején

A vegetáriánus életmód hatásai terhessség idején

A helyesen összeállított vegyes étrend fedezi legjobban a várandósság alatti igényeket, kivéve a vasat, illetve a folsavat, amelyek pótlására a nagymértékben megnőtt igény miatt célzottan alkalmazott szupplementáció indokolt.

Áldott állapotban vegetáriánusként

Áldott állapotban vegetáriánusként

A vegetáriánus kismamák is elgondolkodnak bizonyára azon, hogy táplálkozásuk vajon megfelelő-e a szervezet "más állapotának", és követhető-e a terhesség alatt? Nem szenved-e majd valamilyen hiánytól a baba? Az oldal erőssége, hogy terhességi szakaszonként is foglalkozik a vegetáriánus kismamák táplálkozásával.

Tápanyagok terhesség alatt

Tápanyagok terhesség alatt

A legfontosabb tápanyagok a terhesség alatt. Fogyasszon-e táplálékkiegészítőket az állapotos nő. A vegetáriánus kismamáknak fokozottan kell ügyelniük arra, hogy megfelelő tápanyagokhoz jussanak mind maguk, mind kisbabájuk.

Terhesség - vegetarianizmus

Terhesség - vegetarianizmus

A tápértékszükséglet megnövekszik az áldott állapot alatt, ez alól a vegetáriánus sem kivétel. Tippek és figyelmeztetések. Ha bármilyen kérdésed vagy aggodalmad van, konzultálj az orvosoddal vagy más egészségügyi szakértővel mielőtt bármilyen diétát alkalmazol.

Tuti menü